Nedavno objavljeno

Dan Evrope 2021. u Bosni i Hercegovini: Muzičko putovanje kulturnom baštinom

Dan Evrope je najveći i najznačajniji praznik Evropske unije te je prilika da proslavimo naše zajedničko naslijeđe, raznolikost, kulturno bogatstvo, solidarnost, toleranciju i zajedništvo.

Na linku dostavljamo jedinstveno muzičko putovanje kulturnom baštinom kroz Bosnu i Hercegovinu čiju režiju potpisuje Dino Mustafić u saradnji sa bh. umjetnicima: Almir Đikoli, Rusmir Efendić, Basheskia & Edward Eq (Nedim Zlatar & Leonardo Šarić),  Lejla Jusić, Divanhana, Mustafa Mujo Šantić, Aida Redžepagić, Adis Billain Kutkut, Amila Terzimehić, Hana Zrno, Mak Čengić, Margarita Mladinić, Alen Konjicija, Harun Ćehović i Antonija Blaće.

Ured Evropske unije u Bosni i Hercegovini zajedno sa Info centrom EU u BiH, u saradnji sa ambasadama i kulturnim institutima zemalja članica Evropske unije, Direkcijom za evropske integracije BiH, kao i brojnim partnerima, donosi raznolik, edukativan i zabavan sadržaj tokom mjeseca maja.

Nadamo se da ćete zajedno s nama uživati u raznovrsnom kulturnom i edukativnom sadržaju koji smo pripremili. Program obilježavanja Dana Evrope u BiH je dostupan na ovom linku: https://euinfo.ba/bs/dan-evrope/dan-evrope-2021

Sretan Dan Evrope!

Latest Posts

Raport

spot_img