UZ MOJE BRENDOVE DO LEGENDARNOG ITALIJANSKOG ŠMINKERA – FIAT 500 HYBRID

Osmi val kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti

Nedavno objavljeno

Nakon sedam uspješnih valova kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“, Mercator kreće sa novim, osmim valom, s ciljem da dodatno promovišemo dobro poznate domaće, ali i regionalne brendove. Sa novim valom počinje i nova nagradna igra, u kojoj ćemo najsretnije naše kupce obradovati sa dva legendarna modela italijanske autoindustrije – Fiat 500 sa električnim pogonom.

Svoju poslovnu filozofiju smo usmjerili na naše potrošače,  neprekidno istražujemo njihove želje i potrebe, te oblikujemo programe i planove kojima će biti zadovoljni. Već treću godinu  kroz projekt „Moji brendovi“, njegujemo i nastavljamo uspješnu priču i saradnju sa domaćim i regionalnim dobavljačima, dodatno izgrađujemo imidž proizvoda, te smo razvili jedan sasvim novi sistem plasiranja proizvoda, i u konačnici, zajedno nagrađujemo najsretnije kupce za lojalnost.rekao je Haris Omeragić, direktor nabave Mercator BH.

Prateći svjetske trendove zaštite okoline, u novom, osmom valu kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“, odlučili smo se za ove dvije izuzetno atraktivne nagrade, kojim  želimo nagraditi lojalnost naših kupaca, te jačati ekološku svijest i čovjekov odnos prema okolišu. Za Fiat 500 kažu da je najljepši mali gradski automobil, velikog karaktera, a ovaj put mi nagrađujemo sa dva modela na električni pogon, veoma prijateljski nastrojena prema novčaniku vlasnika, ali i okolini u kojoj živimo. – Izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercator BH.

Nagradna igra traje od 25. marta do 19. maja 2021. godine, a  učestvovati mogu svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama, i sa minimalno jednim artiklom, koji je na policama i u katalogu označen oznakom „Moji brendovi“.

U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će krasiti oznake proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, kao što su: Klas Zlatni puder, Eva bogata i zdrava riznica ribljih proizvoda, Violeta omekšivači, Faks tečni deterdžent i brojni drugi.

Pridružite nam se i vi u novoj nagradnoj igri,  odaberite proizvode sa oznakom „Moji brendovi“, podržite svojom kupovinom vaše omiljene brendove i možda baš vi osvojite ključeve legendarnog Fiata 500 Hybrid!

https://www.youtube.com/watch?v=iwrX9SNv8sk

Pročitaj još
Related

Festival kulture “Slovo Gorčina” 2022

Konferenciji će prisustvovati Vesna Pirija,  članica Upravnog odbora U.G....

Kralj Lear na Bijeloj tabiji

Uz prvaka Drame Narodnog pozorišta Sarajevo Izudina Bajrovića, koji...