3 greške zbog kojih nam šparoge ispadaju loše

Kada spremamo šparoge, koje se trenutno „doseljavaju“ na naše pijace često pogrešno pripremamo

Nedavno objavljeno

Tri najčešće greške kod pripreme šparoga su: 1. Preduga termička obrada.  One se kuhaju u vodi svega tri do pet minuta. 2. Žao nam je pravilno očistiti šparoge. Drvenasti dio šparoge nije jestiv, i ako pokušavate pripremiti ovo proljetno povrće bez odgovarajućeg čišćenja, dobit ćete nejestiv obrok. Savijte šparogu sve dok ne pukne na dijelu gdje zadebljala stapka prelazi u mekani vrh. Upotrijebite samo mekane dijelove. 3. Ne koristimo led nakon kuhanja. Nakon kuhanja stavite je u ledenu kupku na minutu ili dvije. Kupku napravite od hladne vode i kockica leda.

Pročitaj još
Related

ŠTA SU JELI SLAVNI

Martin Luther King je najviše volio pohovanu piletinu sa...

Unosite li dovoljno vitamina u svoj organizam? Ova namirnica ima ih čak sedam!

Naravno, odgovor na ovo pitanje je potvrdan. S obzirom...

President predstavlja dvije nove zvijezde: Emmental i Edam učinit će dan još ukusnijim!

Dobro poznatoj obitelji sireva Lactalisovog brenda President pridružila su...