Nedavno objavljeno

Sigurni i zdravi uz “Doktor kad mi treba” i Mastercard

Imajući u vidu trenutnu epidemiološku situaciju, najsigurnija opcija je da sve što možete obavite online, iz komfora svoga doma i u vrijeme kada vama to najviše odgovara, bez nepotrebnog izlaganja korona virusu, a portal “Doktor kad mi treba” i kompanija Mastercardvam nude upravo to.
“Doktor kad mi treba” vam omogućava da na brz i lak način možete da napravite online konsultacije sa zdravstvenim osobljem radi rješavanja vaših medicinskih dilema ili dostavljanja drugog mišljenja. Sve usluge se plaćaju univerzalnom valutom nazvanom eDOC. Dopuna eDOC kredita vrši se bankovnom karticom u valuti vaše zemlje, a ukoliko je ta kartica – Mastercard, očekuju vas i posebne pogodnosti. Korisnici Mastercard kartica sa svakom uplatom kredita ostvaruju popust od 30%, dok za plaćanje Mastercard premium karticama, korisnici dobijaju dodatno još jedan eDOC kredit.
Digitalna plaćanja i digitalne platforme kao što je ova, koriste se više nego ikada i sve više potrošača se odlučuje plaćanje obaviti na najlakši i najpraktičniji način, gdje je uvijek glavni akcenat na sigurnost.A gdje je praktičnost i sigurnost, tu je uvijek i Mastercard.Korisnici mogu da se registruju i sačuvaju svoje platne podatke, a ne smijemo zaboraviti da je credentials-on-file rješenje sjajan način da ubrzate plaćanja, posebno ona koja se redovno ponavljaju, a podaci koji se čuvaju su šifrirani i uključuju samo broj kartice i datum važenja koji su inače vidljivi na popularnoj ,,plastici’’, dok se PIN ili CVC2 kodovi ne čuvaju. Iskoristite benefite za plaćanje Mastercard karticama i već danas učinite nešto neprocjenjivo za vas i vaše zdravlje.

Latest Posts

Raport

spot_img