Nedavno objavljeno

Ryan Reynolds i Blake Lively ponovo doniraju milion dolara bankama hrane

Poznati holivudski par drugi put od početka pandemije donira novac potrebitima u Kanadi i SAD-u

Kada je proglašena pandemija koronavirusa početkom 2020. godine, poznati holivudski par Blake Lively (33) i Ryan Reynolds (44) donirali su po 500.000 dolara dvjema organizacijama u SAD-u i Kanadi koje dijele hranu onima kojima je najpotrebnija: Feeding America i Food Banks Canada.

Sada to ponovo čine. Feeding America i Food Banks Canada objavile su na društvenim mrežama da su Reynolds i Lively obećali 500.000 dolara svakoj organizaciji kao podršku njihovim fondovima formiranim zbog pandemije covida-19.

“Kada nas je #COVID19 prvi put pogodio početkom 2020. godine, @VanCityReynolds i @BlakeLively velikodušno su donirali 500K (USD) američkoj sestrinskoj organizaciji @FeedingAmerica i Food Banks Canada pomažući u pokretanju naših fondova kao odgovor na COVID-19”, napisala je kanadska organizacija. “To je bio čin koji je nadahnuo toliko Kanađana da doniraju svojim lokalnim bankama hrane i pruže podršku sugrađanima tokom ovih kritičnih vremena.”

“Iskreno zahvaljujemo JOŠ JEDNOM Ryanu Reynoldsu i Blake Lively što su obećali još 500.000 dolara kao podršku našim fondovima”, nastavlja se u izjavi, nakon čega se Food Banks Canada našalila na račun Reynoldove “svađe” sa kolegom glumcem Hughom Jackmanom.

“I dalje si ne samo naš omiljeni Kanađanin već i omiljeni superheroj (izvini, Hugh Jackman).”

I organizacija Feeding America se zahvalila velikodušnom paru rekavši da su Blake i Ryan njihov “dream-team“ za borbu protiv gladi.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img