Žena Vodolija

To je žena koja želi sve probati. Dobro funkcionira u timskom radu i uvijek preuzme najveći teret. Jako je pravedna i uvijek na strani slabijeg. Veoma šarmantna, ali i tvrdoglava, te se nerijetko udaje kasnije u životu. Ona želi muškarca koji će je tretirati kao pravu ženu i uz kojeg će se osjećati kao kraljica. Ako želite osvojiti Vodoliju, morate imati jake živce, jer ona pada tek poslije strpljive akcije zavođenja. 

Nedavno objavljeno

OPĆE CRTE Vodolije su pune čovjekoljublja, susretljivosti i nesebičnosti. U društvu su omiljene, nastup im je intuitivan i originalan. Imaju odličnu moć zapažanja, osjećajnosti i profinjenosti. Njihov duhovni život sav je ispunjen maštom i imaginacijama. Pune su vjere u sretniju budućnost i to samopouzdanje šire svuda oko sebe.

IDEALNI PARTNERI: Idealna i prijateljska kombinacija je s Blizancima i Vagama, a harmonična i topla veza nastaje u kombinaciji Ovna i Strijelca. Seksualno su im privlačni Bikovi i Škorpije, ali razlike su očite i unose velike probleme u njihovom životu. Opsesivnost se stvara u vezi s Lavovima, stvarajući kompliciranu i čestu kombinaciju.

TIPIČAN IZGLED: Sportski tip, ima krupne kosti i insistira na dječačkom izgledu. U mladosti je mnogo ženstvenija nego u zrelim godinama. Ima lijepe ruke i široka ramena. Može se prepoznati po vitalnosti u ophođenju, otmjenosti i eleganciji. Voli biti u trendu i kada za to nema sredstava postaje mrzovoljna.

VRLINE: Dobra ljubavnica, odana, inventivna, intelektualka.
MANE: Ekscentrična, prkosna, buntovna, tvrdoglava.

NAJČEŠĆE PROFESIJE: Muzičarka, spisateljica, pjesnikinja, inžinjerka, novinarka, glumica, naučnica, političarka.

ZDRAVLJE: Zbog  prezaposlenosti često pate od fizičke i psihičke iscrpljenosti. Imaju česte migrene, kao i bolesti povezane s cirkulacijom. Imaju problema s venama, nogama, posebno s listovima i člancima.

VOLI Vodolija voli slobodu i nezavisnost. Također, voli tehniku i sve vidove komuniciranja sa cijelim svijetom. 

EROGENE ZONE: Unutrašnji dio butina, prepone, stopala, grudi.

IDEALAN SEKS: Ukoliko mogu razgovarati s partnerom o seksu, tada će biti više nego uzbudljivo. Njihova radoznalost ih tjera da u seksu isprobavaju razne stvari, zato budite na oprezu. Ukoliko nemate seksualnu maštu dovoljnu da zadovolji potrebe žene Vodolije, teško da ćete se ikad uklopiti.

ŠTA JOJ POKLONITI: Dar za Vodoliju treba biti zabavan i ekscentričan. Knjiga koja je tek izašla ili ulaznica za premijeru nekog razvikanog filma – bit će sasvim dovoljni. Najvažnije je da bude iznenađena.

Mischa Barton

OMILJENI ODJEVNI PREDMET: Vodolije miješaju stilove jer vole biti drugačiji. Nije ih briga za komentare drugih. Dobro se osjećaju u odjeći šarenih boja, jednako kao i u farmericama i sakou.

PLANET: Uran

BOJA: Tirkizna, plava, ljubičasta

CVIJET: Orhideja

METAL: Aluminijum

DRAGO KAMENJE: Akvamarin, ametist, safir

MOTO: “Ja znam”

DAN: Srijeda

BROJ: 1 i 7

ŽIVOTINJA: Galeb, pas

IMAJTE NA UMU: Ne voli seks koji predugo traje.

Pročitaj još
Related

Životni savjeti za svaki horoskopski znak

OVAN – Budite ekstra prijateljski raspoloženi ili ćete umrijeti...

Horoskopski znakovi koji imaju najviše samopouzdanja

ONI su samouvjereni, dobro podnose kritiku i znaju da...

Ove horoskopske znakove svi vole zbog njihove dobrote

NEKIM horoskopskim znakovima empatija i osjetljivost nisu bliske, ali...

Ovi horoskopski znakovi rođeni su da bi promijenili svijet

Uz horoskopske znakove se povezuju različite karakteristike i osobine....