Nedavno objavljeno

Žena Vodolija

To je žena koja želi sve probati. Dobro funkcionira u timskom radu i uvijek preuzme najveći teret. Jako je pravedna i uvijek na strani slabijeg. Veoma šarmantna, ali i tvrdoglava, te se nerijetko udaje kasnije u životu. Ona želi muškarca koji će je tretirati kao pravu ženu i uz kojeg će se osjećati kao kraljica. Ako želite osvojiti Vodoliju, morate imati jake živce, jer ona pada tek poslije strpljive akcije zavođenja. 

OPĆE CRTE Vodolije su pune čovjekoljublja, susretljivosti i nesebičnosti. U društvu su omiljene, nastup im je intuitivan i originalan. Imaju odličnu moć zapažanja, osjećajnosti i profinjenosti. Njihov duhovni život sav je ispunjen maštom i imaginacijama. Pune su vjere u sretniju budućnost i to samopouzdanje šire svuda oko sebe.

IDEALNI PARTNERI: Idealna i prijateljska kombinacija je s Blizancima i Vagama, a harmonična i topla veza nastaje u kombinaciji Ovna i Strijelca. Seksualno su im privlačni Bikovi i Škorpije, ali razlike su očite i unose velike probleme u njihovom životu. Opsesivnost se stvara u vezi s Lavovima, stvarajući kompliciranu i čestu kombinaciju.

TIPIČAN IZGLED: Sportski tip, ima krupne kosti i insistira na dječačkom izgledu. U mladosti je mnogo ženstvenija nego u zrelim godinama. Ima lijepe ruke i široka ramena. Može se prepoznati po vitalnosti u ophođenju, otmjenosti i eleganciji. Voli biti u trendu i kada za to nema sredstava postaje mrzovoljna.

VRLINE: Dobra ljubavnica, odana, inventivna, intelektualka.
MANE: Ekscentrična, prkosna, buntovna, tvrdoglava.

NAJČEŠĆE PROFESIJE: Muzičarka, spisateljica, pjesnikinja, inžinjerka, novinarka, glumica, naučnica, političarka.

ZDRAVLJE: Zbog  prezaposlenosti često pate od fizičke i psihičke iscrpljenosti. Imaju česte migrene, kao i bolesti povezane s cirkulacijom. Imaju problema s venama, nogama, posebno s listovima i člancima.

VOLI Vodolija voli slobodu i nezavisnost. Također, voli tehniku i sve vidove komuniciranja sa cijelim svijetom. 

EROGENE ZONE: Unutrašnji dio butina, prepone, stopala, grudi.

IDEALAN SEKS: Ukoliko mogu razgovarati s partnerom o seksu, tada će biti više nego uzbudljivo. Njihova radoznalost ih tjera da u seksu isprobavaju razne stvari, zato budite na oprezu. Ukoliko nemate seksualnu maštu dovoljnu da zadovolji potrebe žene Vodolije, teško da ćete se ikad uklopiti.

ŠTA JOJ POKLONITI: Dar za Vodoliju treba biti zabavan i ekscentričan. Knjiga koja je tek izašla ili ulaznica za premijeru nekog razvikanog filma – bit će sasvim dovoljni. Najvažnije je da bude iznenađena.

Mischa Barton

OMILJENI ODJEVNI PREDMET: Vodolije miješaju stilove jer vole biti drugačiji. Nije ih briga za komentare drugih. Dobro se osjećaju u odjeći šarenih boja, jednako kao i u farmericama i sakou.

PLANET: Uran

BOJA: Tirkizna, plava, ljubičasta

CVIJET: Orhideja

METAL: Aluminijum

DRAGO KAMENJE: Akvamarin, ametist, safir

MOTO: “Ja znam”

DAN: Srijeda

BROJ: 1 i 7

ŽIVOTINJA: Galeb, pas

IMAJTE NA UMU: Ne voli seks koji predugo traje.

Latest Posts

Raport

spot_img