spot_img

Nedavno objavljeno

Sparkasse Bank otvorila novi prostor filijale u Bihaću

Sparkasse Bank je danas  simboličnim presijecanjem vrpce otvorila vrata novog prostora svoje filijale u centru Bihaća.  Od sada će klijenti banke sve usluge moći obavljati na jednom mjestu na adresi Bosanska bb, a moderniji i veći prostor zamijeniti će dosadašnje dvije poslovnice na adresama V Korpusa br.1 i Hasana Kjafije Pruščaka (Ozimice) koje prestaju sa radom.

Nova poslovnica Banke nalazi se u uskoj gradskoj jezgri grada Bihaća , te će svojom veličinom i brojnim uslugama omogućiti klijentima jednostavnije i brže poslovanje.

“Otvaranje jedne velike, moderne poslovnice koja objedinjuje sve vrste procesa i usluga za naše klijente značiti će brže usluge i realizaciju zahtjeva na jednom mjestu. Unatoč vanrednim okolnostima u kojima trenutno nažalost živimo, nastojimo osigurati kontinuitet najviših standarda brzine i kvalitete usluge našim klijentima, a naš novi prostor u Bihaću će svakako tome doprinijeti ”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

Iako banka zbog aktuelne situacije nije mogla obilježiti ovaj momenat sa svojim klijentima I partnerima, čast simboličkog otvorenja vrata filijale je banka prepustila svojoj dugogodišnjoj lojalnoj klijentici Mirzeti Isić, koja je presjekla vrpcu sa predstavnicima Sparkasse Bank – direktorom filijale Bihać Emirom Toromanovićem i direktoricom Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Elvirom Prnjavorac.

Sve prve klijente filijale je na pultovima dočekao je mali znak pažnje kao i osvježenje organskim sokovima domaćeg proizvođača Igman.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img