spot_img

Nedavno objavljeno

BESPLATNE MARKETINŠKE KONSULTACIJE ZA BIZNISE IZ BIH, KOJE TRPE POSLIJEDICE PANDEMIJE COVID_19

Marketinška agencija BrandWorks najavljuje svoj novi projekat namijenjen privrednim subjektima iz Bosne i Hercegovine, čije je poslovanje, na bilo koji način, pretrpjelo negativne efekte virusa Covid_19.

Prijaviti se može bilo koje privredno društvo, bez obzira na djelatnost i bez obzira na koji je način organizovano (obrt, doo, ili samo freelance), a koje je uslijed globalne ekonomske krize izazvane djelovanjem virusa Covid_19 na ekonomiju Bosne i Hercegovine, pretrpjelo negativne poslijedice po svoje poslovanje.

Konsultacije će, za sve učesnike ovog projekta, biti održane u srijedu 11. novembra 2020. preko Zoom i Skype platformi. Svako od učesnika će dobiti svoj individualni link putem kojeg će stupiti u kontakt sa ekspertima za marketing iz agencije BrandWorks.

Prijave počinju 03.11. i biće otvorene sve dok se ne dostigne predviđeni broj učesnika u projektu ili najkasnije do 09.11.2020.

Pored odrađenih konsultacija, među svim učesnicima projekta – odabraće se tri koja su prepoznata kao brendovi sa najvećim potencijalom i osim besplatnih konsultacija, marketinška agencija Brandworks će im omogućiti besplatnu izradu marketing strategije za 6 mjeseci ili besplatan photo shoot ili besplatan paket dizajnerskih usluga.

Ove vrijedne nagrade su pored zaposlenih u agenciji BrandWorks omogućili i stalni saradnici i partneri Agencije.

Aktivnosti se realizuju u okviru Bold Start programa i podržane su od strane Fondacije 787 i Ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Latest Posts

Raport

spot_img