Nedavno objavljeno

Benetton Sarajevo predstavlja novootvoreni web shop i novu kolekciju jesen/zima 2020.

Planetarno popularni brend kvalitetnih odjevnih predmeta United Colors of Benetton prepoznao je potrebe svojih kupaca u Bosni i Hercegovini i omogućio im da posljednje modne trendove odjeće za djecu, žene i muškarce od danas mogu kupovati online, iz udobnosti svog doma.

Novootvoreni web shop na adresi www.benettonsarajevo.ba prilika je za sve koje zanima jedinstvena i moderna odjeća Benetton da brzo i lako pregledaju sve dostupne modele raznovrsnih boja, posebnih dezena i originalnog dizajna, a potom i da u samo tri koraka naruče odabrane komade.

“Građani BiH prate najsavremenije trendove kupovine, a u proteklom periodu primili smo veliki broj upita za online narudžbe, stoga je otvaranje web shopa za sve ljubitelje Benettona bio logičan potez. Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici predstaviti kvalitetan i pouzdan web shop koji će zadovoljiti sve potrebe naših kupaca, a posebno nas raduje što smo tu želju svima ostvarili u vrijeme pandemije koronavirusa“, izjavila je Fazira Kahriman iz marketing odjela kompanije Benetton Sarajevo.

Svi dosadašnji kupci Benetton proizvoda znaju da je filozofija ovog međunarodnog brenda, koji postoji još od daleke 1965. godine, dugogodišnja specifičnost i prepoznatljivost, kao i šaren i ležeran dizajn. Sinonim su za ideju različitosti, a decenijama prenose poruke tolerancije i miješanja kultura i boja.

“Benetton Group je jedna od najpoznatijih modnih kompanija u svijetu sa mrežom od oko 5.000 trgovina, a mi smo ponosni što kupcima u Bosni i Hercegovini u našoj prodavnici Megastore Benetton na adresi Ferhadija 11 u Sarajevu osiguravamo najbolje iz svake Benetton kolekcije. Sada će uz web shop njihova kupovina i upoznavanje sa novitetima biti još jednostavniji”,  poručili su iz Benettona Sarajevo.

Kupci u web shopu mogu pronaći posljednje kolekcije modne odjeće za bebe, dječake, djevojčice, žene i muškarce. Odjeću je moguće naručiti iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, a za svaku narudžbu iznad 50 KM osigurana je besplatna dostava.

Plaćanje je moguće gotovinom prilikom dostave proizvoda na vašu adresu, kao i online, kreditnim i debitnim karticama, a za klijente Raiffeisen banke omogućena je opcija e-pay.

Online shop modernog dizajna u potpunosti je prilagođen za korištenje na svim mobilnim i desktop uređajima, u skladu sa svjetskim standardima i aktuelnim trendovima. Iz Benettona posebno ističu sigurnost i jednostavnost kupovine na ovaj način s obzirom da njihov web shop ispunjava sve savremene sigurnosne standarde.

Uz novosti o web shopu, iz Benettona najavljuju i novu kolekciju odjevnih predmeta jesen/zima 2020. Ova kolekcija je razigrana, prepuna boja i prilagodljiva svakom stilu. Novi cool komadi odjeće United Colors of Benetton za ovu sezonu svojim kaleidoskopom boja i printova oživjet će i najdosadniji stil dok ih nosite na posao ili u slobodno vrijeme, a najfiniji i najudobniji materijali ostaju prepoznatljiva karakteristika ovog slavnog brenda.

Iz Benettona Sarajevo vjeruju da će vijest o otvaranju web shopa oduševiti brojne kupce u BiH jer su Benetton proizvodi i trendovi već davno osvojili njihova srca. Posjetite www.benettonsarajevo.ba ako želite kupovati i informisati se o proizvodima, veličinama, sastavu, tehnologijama proizvodnje, opisima artikala te procesu naručivanja.

Latest Posts

spot_img
spot_img

Raport

spot_img