Nedavno objavljeno

Jeste li već uslikali svoju šoljicu Barcaffè&GO kafe?

Kafa na putu postala je dio svakodnevnice za sve ljubitelje ovog napitka koji žele da u svakom trenutku i gdje god da se nalaze uz sebe imaju svoju omiljenu šoljicu kafe. Pogotovo je kafa na putu odlično rješenje za one koji nemaju mnogo vremena u toku dana da sjede i ispijaju kafu lagano, ili za one koji mnogo vremena provode u automobilu, a bez kafe ne mogu provesti ni nekoliko sati. Međutim, i kada birate kafu na putu, ne možete pristati na bilo kakvu.

Zbog toga je Barcaffè&GO espresso kafa idealan izbor za svako nepce. Zbog visokog kvaliteta i vrhunske kontrole samog proizvoda Barcaffè je postao jedan od najprepoznatljivijih regionalnih robnih marki i u kategoriji espressa. Cilj ovog prepoznatljivog brenda je da održi kontrolu kvaliteta, od izbora zrna sirove kafe sve do pakovanja. Veliki broj kupaca prepoznao je to i vjeran je ovom brendu, a ovaj put Barcaffè je za to odlučio i da ih nagradi. Naime, nakon što su iz Barcaffè&GO espresso kafe počeli kafu na putu „služiti“ u posebno kreiranim šoljicama, dvadeset njih sa različitim porukama, od kojih svaka počinje sa „Danas je divan dan za…“, a dalje se nastavljaju sa – kupiti cvijet, nazvati najboljeg prijatelja, ljubav i sreću, gledanje filmova, zagrljaje, kafu i knjigu.., odlučili su da bi svoje kupce mogli i dodatno nagraditi. Oni najkreativniji, koji kupe svoj omiljeni ukus Barcaffè&GO espresso kafe, na jednoj od 41 benzinske pumpe Hifa Petrol širom Bosne i Hercegovine, mogu učestvovati i u nagradnom konkursu „Uhvati najljepši trenutak“. Pravila nagradnog konkursa su da se uslika šoljica Barcaffè&GO tako da se vidi dizajn šoljice u nekom lijepom ambijentu, atraktivnoj destinaciji u BiH, da se iskoristi maštovitost i kreativnost, te da se slika postavi na stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Nagradna igra traje od 27. augusta do 27. septembra ove godine, a svake sedmice će 20 najkreativnijih učesnika osvojiti super bežične slušalice, dok će u izvlačenju glavne nagrade iPhone 11 Pro učestvovati sve fotografije prijavljene na konkurs. Nakon toga će se izabrati ona koja bude imala najviše glasova žirija za kreativnost i originalnost Barcaffè&GO čaše za ponijeti. Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Barcaffè Espresso https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/.   

„Ovaj nagradni konkurs naišao je na veliki interes svih ljubitelja kafe na putu, te je na našu adresu stigao veliki broj fotografija. Svaka od njih je lijepa i posebna na svoj način, ali samo one najbolje, koje žiri izabere, će biti nagrađene. Stoga, požurite do prve Hifa Petrol benzinske pumpe po svoj omiljeni ukus Barcaffè&GO espresso kafe, uslikajte šoljicu u kojoj dobijete kafu i prijavite se za učešće u nagradnom konkursu jer još nije kasno“, poručili su iz Barcaffèa.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img