Nedavno objavljeno

Divan dan uz Barcaffè&GO kafu

Jeste li se ikada zapitali šta vaša jutra i trenutke opuštanja čini ugodnim? Pored nekih standardnih razloga, sigurni smo da je jedan od njih i kvalitetna kafa koja začini svaki vaš dan. Barcaffè&GO kafa upravo je ono što će zadovoljiti i one sa najzahtjevnijim nepcem, bilo da je u pitanju aromatični espresso, neki kremasti napici od espresso kafe kao što su cappuccino, latte macchiato i espresso s mlijekom, ili cappuccino sa čokoladom i irish cappuccino. Svaki napitak je pripremljen od svježe mljevene mješavine kafe u kojoj se prepliću medene note sa naknadnim ukusom čokolade i prijatno zaokružene voćno-cvjetne arome.

Barcaffè&GO je uvijek je tu kada nam je potreban, s nama dijeli lijepe trenutke i sa nama je u svim našim avanturama. Ljeto polako prolazi, ali to ne znači da s njim dolazi i kraj za istraživanje raznih krajeva Bosne i Hercegovine, koji su proteklih mjeseci bili itekako posjećeni i zanimljivi domaćim turistima. Na put po našoj zemlji sigurno nećete krenuti sami, čak i ako neko od vaše porodice ili prijatelja nema vremena da se upusti s vama u tu avanturu. Na svakom putovanju, dužem ili kraćem, s vama je uvijek šoljica Barcaffè&GO kafe, koja porukama ispisanim na njoj dodatno uljepšava svako putovanje. Naime, osim što kupovinom Barcaffè&GO kafe dobijemo ukus koji sami izaberemo i volimo, na svakoj šoljici u kojoj dobijemo kafu nalazi se i ispisana neka poruka koja počinje sa „Danas je divan dan za…“.

Neka danas bude divan dan za, naprimjer, istražiti neki grad u BiH koji do sada nismo imali priliku posjetiti. Savršena je to prilika i da svoju posjetu ovjekovječite fotografijama, a kada se već fotografišete, nemojte zaboraviti ni svoju šoljicu sa porukom. Naime, Barcaffè&GO je organizovao nagradni foto konkurs „Uhvati najljepši trenutak“, u okviru kojeg dodjeljuje vrijedne nagrade. Ono što je potrebno za učestvovanje u nagradnoj igri jeste da uhvatite najljepše trenutke s Barcaffè&GO kafom, da uslikate šoljicu tako da se vidi dizajn u nekom lijepom ambijentu, iskoristite maštovitost i kreativnost, a sliku postavite na stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Nagradna igra traje od 27. augusta do 27. septembra, a svake sedmice će 20 nakreativnijih učesnika osvojiti super bežične slušalice. U izvlačenju glavne nagrade iPhone 11 Pro će učestvovati sve fotografije prijavljene na konkurs, a izabrat će se ona koja bude imala najviše glasova žirija za kreativnost i originalnost. Dobitnici će biti objavljeni na facebook stranici Barcaffè Espresso https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/.

Zato, požurite do prve Hifa Petrol benzinske pumpe po svoj omiljeni ukus Barcaffè&GO espresso kafe, uslikajte šoljicu u kojoj dobijete kafu i prijavite se za učešće u nagradnom konkursu.

Sretno!

Latest Posts

Raport

spot_img