Divan dan uz Barcaffè&GO kafu

Nedavno objavljeno

Jeste li se ikada zapitali šta vaša jutra i trenutke opuštanja čini ugodnim? Pored nekih standardnih razloga, sigurni smo da je jedan od njih i kvalitetna kafa koja začini svaki vaš dan. Barcaffè&GO kafa upravo je ono što će zadovoljiti i one sa najzahtjevnijim nepcem, bilo da je u pitanju aromatični espresso, neki kremasti napici od espresso kafe kao što su cappuccino, latte macchiato i espresso s mlijekom, ili cappuccino sa čokoladom i irish cappuccino. Svaki napitak je pripremljen od svježe mljevene mješavine kafe u kojoj se prepliću medene note sa naknadnim ukusom čokolade i prijatno zaokružene voćno-cvjetne arome.

Barcaffè&GO je uvijek je tu kada nam je potreban, s nama dijeli lijepe trenutke i sa nama je u svim našim avanturama. Ljeto polako prolazi, ali to ne znači da s njim dolazi i kraj za istraživanje raznih krajeva Bosne i Hercegovine, koji su proteklih mjeseci bili itekako posjećeni i zanimljivi domaćim turistima. Na put po našoj zemlji sigurno nećete krenuti sami, čak i ako neko od vaše porodice ili prijatelja nema vremena da se upusti s vama u tu avanturu. Na svakom putovanju, dužem ili kraćem, s vama je uvijek šoljica Barcaffè&GO kafe, koja porukama ispisanim na njoj dodatno uljepšava svako putovanje. Naime, osim što kupovinom Barcaffè&GO kafe dobijemo ukus koji sami izaberemo i volimo, na svakoj šoljici u kojoj dobijemo kafu nalazi se i ispisana neka poruka koja počinje sa „Danas je divan dan za…“.

Neka danas bude divan dan za, naprimjer, istražiti neki grad u BiH koji do sada nismo imali priliku posjetiti. Savršena je to prilika i da svoju posjetu ovjekovječite fotografijama, a kada se već fotografišete, nemojte zaboraviti ni svoju šoljicu sa porukom. Naime, Barcaffè&GO je organizovao nagradni foto konkurs „Uhvati najljepši trenutak“, u okviru kojeg dodjeljuje vrijedne nagrade. Ono što je potrebno za učestvovanje u nagradnoj igri jeste da uhvatite najljepše trenutke s Barcaffè&GO kafom, da uslikate šoljicu tako da se vidi dizajn u nekom lijepom ambijentu, iskoristite maštovitost i kreativnost, a sliku postavite na stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Nagradna igra traje od 27. augusta do 27. septembra, a svake sedmice će 20 nakreativnijih učesnika osvojiti super bežične slušalice. U izvlačenju glavne nagrade iPhone 11 Pro će učestvovati sve fotografije prijavljene na konkurs, a izabrat će se ona koja bude imala najviše glasova žirija za kreativnost i originalnost. Dobitnici će biti objavljeni na facebook stranici Barcaffè Espresso https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/.

Zato, požurite do prve Hifa Petrol benzinske pumpe po svoj omiljeni ukus Barcaffè&GO espresso kafe, uslikajte šoljicu u kojoj dobijete kafu i prijavite se za učešće u nagradnom konkursu.

Sretno!

Pročitaj još
Related

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....

Planinari spriječili stvaranje deponije na Bjelašnici

Na obje lokacije, kako su istakli iz Udruženja, bilo...

Sportsko plesni klub Astorija proslavio 25. rođendan 

Dvije i po decenije uspješnog rada, plesa, takmičenja i...