Nedavno objavljeno

Slikajte omiljenu Barcaffe&GO šoljicu i osvojite iPhone 11 Pro

Osim što svoju omiljenu espresso kafu na putu sada možete dobiti u posebno dizajniranim čašama, na kojima su ispisane poruke od kojih svaka počinje sa „Danas je dobar dan za...“, a nastavlja se sa „kupiti cvijet, nazvati najboljeg prijatelja, ljubav i sreću, gledanje filmova, zagrljaje, kafu i knjigu, kafu sa nekim...“, brend Barcaffè&GO ljubitelje ove kafe odlučio je i nagraditi.

S obzirom na to da je kafa na putu postala jedan od naših vjernih saputnika bilo gdje da krenemo, Barcaffè poziva sve građane BiH da „uhvate“ lijepe trenutke sa ovom kafom u fotografiju i da ih podijele sa njima, te tako dobiju mogućnost da osvoje slušalice ili telefon iPhone 11 Pro. Dvadeset slušalica će kupci imati mogućnost da osvoje sedmično, a glavnu nagradu telefon iPhone 11 Pro osvojiće najsretniji od njih u finalnom izvlačenju.

„Pozitivnim porukama na čašama kafe Barcaffè&GO, Barcaffè želi uljepšati dan i oraspoložiti sve ljubitelje kafe. Život je pun prelijepih trenutaka i lijepih stvari koje je vrijedno dijeliti. Zato vas pozivamo da uhvatite najljepše trenutke s kafom Barcaffè&GO i podijelite ih s nama, te tako učestvujete u našoj nagradnoj igri“, poručili su iz Barcaffea.

Pravila nagradne igre „Uhvati najljepši trenutak“ nalažu da se uslika šoljica Barcaffè&GO tako da se vidi dizajn šoljice u nekom lijepom ambijentu, da se iskoristi maštovitost i kreativnost, te da se slika postavi na internet stranicu http://www.barcaffe.ba/uhvatitrenutak.

Nagradna igra traje od 27. avgusta do 27. septembra ove godine. Svake sedmice će 20 najkreativnijih učesnika osvojiti super bežične slušalice, a u izvlačenju glavne nagrade iPhone 11 Pro će učestvovati sve fotografije prijavljene na konkurs, a izabrat će se ona koja bude imala najviše glasova žirija za kreativnost i originalnost Barcaffè&GO čaše za ponijeti. Dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici Barcaffè Espresso https://www.facebook.com/BarcaffeEspressoBosnaiHercegovina/

Ne zaboravite svratiti na prvu HIFA PETROL benzinsku pumpu po svoj Barcaffe&GO.

- Advertisement -

Latest Posts

Raport

spot_img
spot_img