Bruce Willis u novom reklamnom spotu za HELL

Bruce Willis pije novi HELL ENERGY napitak, kao i HELL ENERGY Coffee u novom reklamnom spotu, a glumca prati i prelijepa mlada žena. Reklama koja je snimljena u New Yorku sa holivudskom zvijezdom, danas će se prvi put emitirati na televiziji i društvenim mrežama.

Nedavno objavljeno

Ovo je drugi put da se udružuju HELL ENERGY i Bruce Willis povodom snimanja reklame, jer je glumac  pristao biti zaštitno lice brenda i naredne dvije godine. HELL ENERGY, koji se izvozi u preko 50 zemalja širom svijeta i tržišni je lider u nekoliko njih, potpisao je ugovor i sa Zuleykom Rivera, koja se smatra najljepšom ženom na svijetu, a imala je glavnu žensku ulogu u najgledanijem muzičkom spotu svih vremena, Despacito, koji je prikupio 6,7 milijardi pregleda.

Kampanja ima za cilj popularizaciju ne samo HELL ENERGY napitaka, već i HELL ENERGY Coffee, liniju ledenih kafa koja na međunarodnom tržištu debitira ove godine. Reklama je snimljena  na ulicama New Yorka i u luksuznom stanu na 52. spratu. Snimanje je izvedeno u saradnji sa istom američkom produkcijskom kućom kao i prije, pa se glumac tokom snimanja susreo sa “starim poznanicima”, kako iz HELL-a, tako i iz ekipe koja je snimala. Američka filmska zvijezda, baš kao i na prethodnom snimanju, bio je izuzetno profesionalan, ali je pokazao i svoju šaljivu stranu, te je nekoliko puta izmamio osmijeh članovima ekipe.

“Ovogodišnje snimanje odvijalo se na prelijepoj lokaciji, dobro smo se zabavili i sve je proteklo u najboljem redu. Iako uz Bruceov zavodnički  osmijeh ova reklama ostavlja  potpuno drugačiji dojam od prethodne, uvrstili smo i malu šalu u završnu scenu spota. Bruceova cool i šarmantna ličnost savršeno se uklapa u naš koncept, a u Zuleyki smo pronašli savršenog partnera za to“, rekao je o snimanju reklame Péter Pantl, direktor međunarodne komunikacije i marketinga HELL ENERGY.

TV reklama može se pogledati na sljedećem linku:

https://www.hellenergy.com/bw_tvc_bih

Pročitaj još
Related

Otvorene prijave za sudjelovanje u programu “Volim film” 28. Sarajevo Film Festivala

Program VOLIM FILM omogućuje filmofilima pristup projekcijama, razgovore sa...

Predstava „Osramoćeni“, u režji Dine Mustafića, 06, 07. i 08. jula u Zemaljskom muzeju BiH

Izvedbe predstave “Osramoćeni“, u produkciji Kontakt, za kojom vlada...

MySaloon aplikacija – početak digitalne revolucije u ugostiteljstvu

Neometan rad restorana i drugih ugostiteljskih objekata sada je...

FRANCES MCDORMAND PUBLICI PREDSTAVILA “ZEMLJU NOMADA” I ODRŽALA MASTERCLASS ZA GLUMCE IZ REGIJE

Održan je masterclass Joela Coena uz moderatora Pawela Pawlikowskog....