Nedavno objavljeno

Nova edicija Sky Cole posvećena je hrabroj i pravednoj Wonder Woman

Za sve ljubitelje neodoljivog, osvježavajućeg okusa Sky Cole, ovog ljeta stiže posebno iznenađenje. Riječ je o novoj, specijalnoj ediciji omiljenog pića, posvećenoj najpoznatijoj superjunakinji DC-evog svijeta, fantastičnoj Wonder Woman.

Nova, limitirana edicija Sky Cole, na tržištu će se naći sredinom augusta, prateći uzbuđenje oko predstojeće svjetske premijere dugo iščekivanog filmskog spektakla, Wonder Woman 1984.

Ovo ostvarenje nastavak je filmskog hita Wonder Woman iz 2017. godine, koji je ostvario ogroman uspjeh u kinodvoranama širom svijeta. Čudesna žena, koju ponovo glumi prelijepa Gel Gadot, snažna je, dostojanstvena, hrabra i pravedna. S lakoćom se nametnula kao DC junakinja ravna Supermanu i Batmanu te osvojila simpatije publike.

Zahvaljujući partnerstvu kompanije Sarajevski kiseljak i jednog od najpoznatijih hollywoodskih studija, Warner Bross, dio globalne euforije zbog novih avantura Wonder Woman prenijet će se i u Bosnu i Hercegovinu.

„Izuzetno nam je drago što nakon niza limitiranih izdanja Sky Cole posvećenih DC-evim superjunacima, konačno imamo izdanje posvećeno isključivo jednoj superjunakinji. Vjerujemo da će Sky Cola u znaku Wonder Women biti podjednako popularna i omiljena kao naše prethodne edicije“, kazao je Davor Čičić, direktor Sarajevskog kiseljaka.

Wonder Woman, u svom prepoznatljivom kostimu superjunakinje, krasit će boce Sky Cole u PET pakiranjima od 0,5L i 2 L. Potražite ih na policama sredinom augusta i pratite nove avanture čudesne žene uz neodoljivi okus omiljene cole.

Latest Posts

Raport

spot_img