spot_img

Nedavno objavljeno

Miller Lovefest odložen: Ove godine od 3. do 5. septembra

Zbog trenutne epidemiloške situacije u Republicli Srbiji, organizatori Miller Lovefesta donijeli su odluku da festival odlože za novi datum, a ovogodišnje izdanje bi trebalo da bude održano od 3. do 5. septembra u Vrnjačkoj Banji.

“I pored svih mjera prevencije koje smo bili spremni da uvedemo na festivalu, smatramo da trenutna epidemiološka situacija u zemlji nije povoljna za održavanje festivala, a zdravlje svih ljudi iz organizacije i prije svega svih naših posjetilaca nam je na prvom mjestu. Zbog toga smo morali da donesemo tešku odluku da festival odložimo za mjesec dana, kada vjerujemo da će stanje u Srbiji biti bolje, a uslovi povoljniji da Miller Lovefest bude održan. Pregovori sa izvođačima i svim partnerima zaduženim za izgradnju tako velikog projekta kao što je Lovefest, trajali su dugo, a novi datum je rezultat dogovora sa svima”, poručuju iz organizacije.

Dani u kojima je festival trebalo da bude održan, od 6. do 8. avgusta biće sasvim sigurno simbolično obilježeni, a u narednim danima publika će moći da sazna i na koji način će to biti urađeno.

Kada je riječ o ulaznicama, sve kupljene karte do sada za festival koji je trebalo da bude održan u avgustu važe i za novi datum festivala. Takođe, posjetioci će imati nekoliko opcija, pa će tako oni koji iz bilo kog razloga neće posjetiti festival u septembru ove godine, moći da svoju kartu zamijene za vaučer koji će važiti za naredne tri festivalske godine. Više informacija o načinu zamjene ulaznice za vaučer, kao i vremenskom periodu u kome će to biti moguće uraditi, bit će naknadno saopšteno iz organizacije. Iz organizacije podsjećaju da nosite masku, držite distancu i čuvate sebe i svoje zdravlje.

Latest Posts

spot_img

Raport

spot_img