Nedavno objavljeno

Helena Christensen pokazala zašto je s pravom nosila titulu supermodela

Helena Christensen pokazala je svoju nevjerojatnu figuru pozirajući u kupaćem kostimu, ali i bez ičega na sebi za naslovnicu najnovijeg izdanja Harper’s Bazaara za Španjolsku.

Modna ikona 90-ih i dalje izgleda senzacionalno, a senzualnim fotografijama snimljenim u vodi pohvalila se na svom Instagram profilu.

Njena modna karijera počela je još 1986. godine kada je ponijela titulu Miss Universe Danske, a onda je postala supermodel i zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer suvereno vladala modnim pistama.

Zanimljivo je da osim što je bila manekenka, Helena Christensen uspješna je jako i kao fotografkinja, a koja je tajna njezine savršene figure i nakon 50. godine otkrila je još prošle godine.

‘Treba raditi što više raznovrsnih vježbi i u sve to uključiti prirodu. Plivanje u oceanu, rijeci, jezeru. Planinarenje, treking, sve su to razni načini za vježbanje, jer zapravo ni nemaš osjećaj da vježbaš, a zahvaljujući svemu tome osjećaš se živim.’

Latest Posts

Raport

spot_img