Nedavno objavljeno

ANDREA JOVOVIĆ: Kako mama kaže

Podgoričanka s cetinjskom adresom na YouTubeu objavljuje priče koje imaju zajedničku nit: kako mama kaže

Podgoričanka Andrea Jovović (32) s adresom na Cetinju postala je prepoznatljivo lice na platformi YouTube gdje sa svojim pratiteljima komunicira na kanalu koji je nazvala “Kako Mama Kaže”. Po struci računovotkinja, Andrea je devet godina radila u struci, ali nakon što je ostala trudna završila je na Birou za zapošljavanje. “Kod nas se trudnoća ‘ne prašta’”, kaže danas. Svoju energiju je odat usmjerila na odgoj sinčića, ali ujedno radila i sve što je mogla u slobodno vrijeme: organizirala besplatne radionice, kurseve, druženja za majke i trudnice.
“Pošto su ti projekti lokalnog karaktera napravila sam kanal na YouTube-u ‘Kako Mama Kaže’, u želji da sa ostalim ženama dijelim svoju priču. Svoj svakodnevni život predstavljam bez lažnog sjaja jer smatram da se mnoge majke upravo tako mogu istinski poistovjetiti jedna sa drugom. Cilj mi je da motivišem druge i podijelim svoja znanja i iskustva.”
Njezini YouTube snimci uključuju i izazovi poput: “Kako živjeti sedam dana sa 10 eura?”, “14 dana bez brašna i šećera”, “Planiranje kućnog budžeta – kako smanjiti troškove?”, ali tu su i proljetno čišćenje kupatila, obilježavanje godišnjica, kako napraviti zdravu čokoladu i još puno zanimljvih savjeta. “Bezuslovno davanje i osjećaj zadovoljstva nakon pružene pomoći drugoj osobi za mene je neprocjenjiv, zato ovaj hobi ustvari oslikava moj način življenja i čini da sve više volim sebe. Zadovoljna i ispunjena osoba tu energiju prenosi i na ostale oko sebe.”

Latest Posts

Raport

spot_img