Pretplati se

Raport

Raport
Adriatic osiguranje brendiralo balon Škole fudbala “Valter”
Na lokaciji sarajevske Zetre prije šest mjeseci je postavljen veliki bijeli balon u kojem treniraju članovi fudbalskog kluba “Valter”, a sada je ovaj prostor dobio naziv Adriatic Arena
Raport
Od glumice do aktivistice
Ušavši u 21. sezonu, serija Zakon i red: Odjel za žrtve srušila je rekord i postala najdugovječnija dramska serija u američkoj TV historiji, a prikazuje se od 20. septembra 1999.
Promo
Mg Mivela obilježila Svjetski dan srca
Proteklog vikenda ulice Mostara, Sarajeva, Tuzle i Banje Luke bile su u znaku srca i jednog od ključnih minerala za njegovo zdravlje, magnezija
Raport
Izložba portreta „ My Africa“
Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH od 03.-10. oktobra 2019 god.
Promo
Urbancafe.deli novi dodatak sarajevskoj gastro ponudi
Na gastronomsku scenu Sarajeva ucrtana je nova gastro oaza, idealna za sve one koji se žele počastiti ukusnim obrokom, opuštajućom kafom i inovativnim koktelima.
GRETA THUNBERG
Tinejdžerica koja mijenja svijet
Prošlog ljeta, kad je imala 15 godina, jednog dana izostala je iz škole, sjela ispred švedskog parlamenta i – nehotice pokrenula globalni pokret. Sada, tinejdžerica i aktivistica Greta Thunberg nominirana je za Nobelovu nagradu za mir
Raport
Predstavljena nova Deichmann kolekcija by Milica Pavlović
Deichmann nas svojom kolekcijom za jesen/zimu 2019. uvodi u posve drugačiju dimenziju. Ovo carstvo obuće i asesoara predstavilo je u Sarajevu, u Alta Shopping Centru, sjajne modele, a sve pod palicom prve brend ambasadorice za BiH i Srbiju Milice Pavlović.
Promo
Biofarmaceutskoj kompaniji AbbVie treću godinu zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner
Biofarmaceutskoj kompaniji AbbVie treću je godinu zaredom uručen certifikat Poslodavac Partner, priznanje koje kompanija SELECTIO dodjeljuje za kvalitetu upravljanja zaposlenicima.
Promo
JACK DANIEL'S NA "FLOOR No. 7" PRIREDIO NEZABORAVNU ZABAVU U SARAJEVU
Najglamuroznija sarajevska sedmica, najbolje je vrijeme za uživanje u vrhunskim okusim,a Jack Daniel's ide korak dalje. Svojim fanovima priredio je nezaboravna zalazak sunca uz užitak za nepce.
STREET ART I JÄGERMEISTER
Umjetnost inspirisana legendom
Street art kultura današnjice predstavlja nesputan, inovativan, maštovit i kreativan način izražavanja umjetnika. Kroz svoj vizuelni izričaj, street artisti svijet prikazuju na drugačiji način, oslikavajući svakodnevni prostor i dajući mu novu dimenziju.
Novi broj
Gracija 382
29.11.2019.