Pretplati se

Raport

Raport
Nova Opel Corsa
Šesta generacija Opel Corse pravi je automobil za svakoga. Ovaj prodajni hit u segmentu malih automobila može se od ljeta prvi put naručiti kao električna Corsa-e na bateriju.
MAC
O čemu to pričaju muzičke zvijezde u klipovima koji kruže internetom?
“To je pravo malo čudo!” “Genijalno, genijalno, genijalno!” “Lijepo je što objedinjuje region”
SVJETSKI DAN TELEVIZIJE SLAVI RAZNOLIKOST TELEVIZIJSKOG SADRŽAJA ŠIROM SVIJETA
Tim Nove BH prigodno se ove godine pridružuje slavlju!
Televizijski profesionalci širom svijeta danas slave 21. novembar – Svjetski dan televizije – da bi nas podsjetili da je televizija mnogo više od linearnoga gledanja. Kao dio godišnje inicijative Ujedinjenih naroda emitira se i video u trajanju od 30 sekundi koji je ujedno dostupan i online širom svijeta.
Promo
UNIQA Grupa ostvarila rast u prvih devet mjeseci 2019. i predstavila novu organizacionu strukturu
UNIQA Grupa objavila je rezultate poslovanja u prvih devet mjeseci 2019. godine i najavila restrukturiranje Grupe u okviru strateškog programa “UNIQA 3.0” koji će biti predstavljen polovinom 2020. godine.
"NAJBOLJE OD NAJBOLJIH"
Proglašene laureatkinje "Snage izvrsnosti"
U sarajevskom Domu mladih Centra Skenderija je upriličeno Svečano proglašenja laureatkinja Nagrade „Snaga izvrsnosti“.
Promo
Nestlé tim po prvi put predstavio poslovanje u BiH i buduće planove kompanije
· Od 2012. godine, kroz projekat Zdravo! kompanija Nestlé Adriatic u BiH uložila više od 250.000€ · U prvoj polovini 2019. godine zabilježen organski rast od 2,9%,
AmilaTerzimehić u kampanji #SlušajDijete:
“Djeci želim da uče, da budu jaka i da im niko ne može ništa!”
Kampanji #SlušajDijete kojom UNICEF BiH obilježava 30. godišnjicu Konvencije o pravima djeteta pridružila se i glumica Amila Terzimehić koja s djevojčicom Unom razgovarala o tome koje su joj bile omiljene igre u djetinjstvu, šta je željela biti kad poraste, da li su i koliko nju slušali kad je bila mala te poručila šta je to što ona želi za svako dijete.
Fotodokumentarna izložba o mentalnom zdravlju
„Čovjek je čovjek“
„Čovjek je čovjek“ naziv je fotodokumentarne izložbe o mentalnom zdravlju sa potpisom Armina Smailovića koja će biti postavljena u periodu od 20. do 24. novembra 2019. godine, u Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine u Sarajevu.Izložba prikazuje isječke iz života ljudi sa mentalnim poremećajima i šalje poruku da je oporavak moguć ako postoji adekvatna podrška. Izložba je dio kampanje koja u fokus stavlja značaj mentalnog zdravlja i činjenicu da su osobe koje imaju iskustvo mentalnih poremećaja naši susjedi, kolege, saradnici i prijatelji.
Promo
Nova IQOS zona na Ilidži u Grand centru
Philip Morris International [PMI] je nedavno u BiH predstavio IQOS 3 DUO, najnoviji uređaj iz IQOS porodice. Novi uređaj omogućava dvije uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača, znatno kraće vrijeme punjenja, u poređenju sa prethodnim verzijamaIQOS 3 ili IQOS 2.4+. Kako se IQOS porodica u BiH povećala, tako se povećava i broj ekskluzivnih lokacija na kojima se IQOS uređaji mogu kupiti.
Dječji sajam Kids Fair
Na Dječijem sajmu Becutan poklanja godišnju zalihu pelena
Mnogi roditelji i mališani s nestrpljenjem očekuju početak najveselijeg i najposjećenijeg Dječijeg sajma u BiH koji će se, od 15. do 17. novembra, održati u Skenderiji. Za sva tri dana ulaz na sajam je besplatan, a da radost bude još veća pobrinuo se Becutan koji jednom sretnom dobitniku ili dobitnici poklanja vrijedan poklon; zalihu Becutan pelena za cijelu godinu.
Novi broj
Gracija 384/385
27.12.2019.