Pretplati se

Raport

Dokumentarni film
“Autizam, majka i dijete”
Film je nastao u okviru projekta "Osobe s autizmom - žrtve društvene nebrige" kojeg je magazin Gracija realizirala u okviru Programa osnaživanja nezavisnih medija kojeg provodi Centar za promociju civilnog društva (CPCD), zajedno s Otvorenom mrežom a finansira američka razvojna agencija (USAID).
Promo
IQOS 3 DUO stigao i u Bosnu i Herzegovinu
Sinoć je kompanija Philip Morris BH predstavila IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je nakon globalnog lansiranja, stigao i na bh. tržište. BiH je među prvim zemljama Evrope u kojima je ovaj najnoviji proizvod dostupan.
FACES
Samostalna izložba fotografija Vanje Lisac
U subotu, 23.novembra 2019, u organizaciji Foto galerije Jelićeva s početkom u 20h bit će upriličena jedinstvena izložba fotografija FACES Vanje Lisac.
Snažna poruka
Helem Nejse i Marko Louis u novom hit singlu „Biraj riječi“ pozivaju na borbu protiv govora mržnje
#Movember u BiH
Budi muškarac – preuzmi odgovornost za svoje zdravlje!
UNIQA osiguranje već treću godinu zaredom podržava Movember pokret u cilju podizanja svijesti o važnosti borbe protiv karcinoma prostate.
Predstavljena nova sezona ekološkog projekta
“Zajedno za čiste vode Bosne i Hercegovine”
Jedan od najvećih ekoloških projekata „Zajedno za čiste vode Bosne i Hercegovine“ u pet godina ostvario je zapažene rezultate i okupio veliki broj sudionika. Akcije čišćenja voda održane su na čak 23 lokacije, uključeno je više od 150 ronioca, a svake godine veliki broj građana podržao je akcije. Sjajni rezultati najbolji su pokazatelj organizatorima, kompanijama Henkel, Bingo i Eko život da su njihovi napori naišli na odličan odaziv zajednice. Sa zajedničkim ciljem da rijeke i jezera Bosne i Hercegovine budu što čišće i okoliš što zdraviji za život, nastavlja se saradnja s Ronilačkim klubom Bosna koji će i ove godine biti zadužen za akcije čišćenja voda.
SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy
ONLINE AUKCIJA FOTOGRAFIJA
SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy organizuju online aukciju fotografija u periodu od 04.11.-15.11.2019.Putem online aukcije na platformi https://alfaenergygroup.com/photo2019voting/ svi zainteresirani mogu anonimno sudjelovati i nadmetati se za neku od 20 fotografija, pristiglih na konkurs Ključ sreće - Humanost kroz objektiv. Prethodno je samo potrebno poslati email sa željom za učešće na info@alfaenergygroup.com zbog evidentiranja učesnika.
Frenkie, Goro i Kasumović puštaju bradu i poručuju:
Kada gladite, gladite s razlogom!
O značaju samopregleda povodom Movembera u dm-u
Žute stranice
Trudna Miley?
Američki magazin NW objavio je bomastičnu vijest kako pjevačica i glumica Miley Cyrus nosi dijete 29-godišnjeg glumca Liama Hemswortha – s kojim je prije dva mjeseca odlučila okončati brak.
Promo
Urban café.deli domaćin dobre zabave i jedinstvenih okusa
Da hladni jesenji dani sa sobom ne donose nužno i kraj dobroj zabavi, dokazalo je sinoćnje druženje koje je ugostio novi Urban café.deli.
Novi broj
Gracija 382
29.11.2019.