Pretplati se

Raport

Žute strane
Lady Gaga želi dijete
Pjevačica i glumica Lady Gaga (33) odlučila je kako je došlo vrijeme da se ostvari i kao majka, i to nakon što je u bolnici, gdje je smještena nakon pada s pozornice na koncertu u Las Vegasu, “doživjela prosvjetljenje”, prenosi The Sun riječi anonimnog izvora.
PREMIJERA
Novi video Damira Imamovića!
Predstavljamo Vam video za prvi singl "O bosanske gore snježne"! Radi se o pjesmi koju je napisao Omer Ombašić i poklonio je Damiru
Raport
No Limit Sarajevo Advertising Festival
Premijerom dugometražnog dokumentarnog filma No limit i dodjelom nagrada najboljim agencijama i oglašivačima iz BiH u sarajevskom klubu Brew Imperial Society je okončano još jedno izdanje No Limit Sarajevo Advertising Festivala.
Raport
Nova fabrika Sarajevskog kiseljaka
Sarajevski kiseljak otvorio je novu fabriku u Polju kod Kreševa, koja se prostire na površini od 30.000 kvadratnih metara.
Raport
Sarajevo dočekuje plesače iz cijelog svijeta
Dvanaesto izdanje Sarajevo Salsa Kongresa, najvećeg plesnog događaja u BiH održava se od 23. do 26. januara u hotelu Holiday u organizaciji Plesnog kluba “Aster“, u saradnji s sarajevskim društveno-plesnim klubom “El Paso“.
Noć koja će nahraniti sva čula
Art of Wine and Food u 4 sobe gospođe Safije
U programu Zima kod Safije, koju kultni sarajevski restoran 4 sobe gospođe Safije organizira već godinama unazad, ove subote će se naći poslastica, i to u najdoslovnijem smislu te riječi.
Promo
Nestlé ulaže 2 milijarde švicarskih franaka u razvoj ekološki prihvatljivih ambalaža
Kompanija Nestlé odlučna u kreiranju tržišta za reciklirane ambalaže prihvatljive u prehrambenoj industriji; predstavila fond za podsticanje daljnjih inovacija
Raport
„Schindlerov lift“ bosanskohercegovačkog književnika Darka Cvijetića u užem izboru za književnu nagradu „Fric“ (Buybook)
„Schindlerov lift“ bosanskohercegovačkog autora Darka Cvijetića ušao je uži izbor za književnu nagradu „Fric“ koja će biti dodijeljena 30. januara ove godine. Nagrada „Fric“ dodjeljuje se godišnje za knjigu fikcijske proze napisanu na bosanskom, hrvatskom, srpskom i crnogorskom jeziku. Članovi žirija su Jagna Pogačnik, dr. sc. Dubravko Lepušić, dr. sc. Hrvoje Klarić, Igor Vikić i Biljana Romić. Kordinator nagrade je književni urednik Kruno Lokotar.
PROMO
Završen prvi Winter Time Fest
Završen je prvi Winter Time Fest, koji se od 6.12.2019. godine održavao na latpu Skenderije, tačnije u nekadašnjim prostorijama galerije ARS AEVI. Jedini „indoor“ zimski festival mnogobrojnim posjetiocima ponudio je izuzetno bogat sadržaj - od prve Kuće čokolade, brojnih gastronomskih delicija, kuhanog vina, kutka za najmlađe, Frozen šume do live stage-a i kvalitetnih svirki uživo.
Samsung najavio nove modele telefona
Galaxy A71 i Galaxy A51
Četiri kamere, Infinity-O displej i dugotrajna baterija za nezaboravno korisničko iskustvo
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.