Pretplati se

Raport

ZDRAVLJE
Proljetno ispadanje kose? Ne, hvala!
Stiglo je proljeće, što znači da je opet vrijeme kada kosa ispada više nego inače. Sasvim je normalno da dnevno ispadne 80-100 vlasi.
VEZE I IZAZOVI ŽIVOTA UDVOJE
Razmislite o kompromisu
Održavati zdravu vezu može biti veliki izazov, pogotovo u današnje vrijeme kada je upoznavanje novih ljudi postalo izuzetno lako. Uz društvene mreže i različite aplikacije za upoznavanje, prvi put u historiji je moguće u trenutku se povezati sa neznancem i razviti odnos prije nego što uopće i dođe do ličnog kontakta
GOSSIP
Lažna uzbuna
Javnost je bila u šoku nakon naslovnice koja je objavila kako je Jennifer Aniston (50) u drugom stanju, a da je otac niko drugi nego njezin bivši muž Brad Pitt (55)!
Raport
Noviteti iz Avona
Kompanija Avon predstavila je novinarima u Sarajevu brojne novitete iz bogate palete proizvoda.
Muške stvari
Michelle Pfeiffer lansira kolekciju mirisa
Čuvena holivudska zvijezda predstavila je brend mirisa Henry Rose, nazvan po njenoj djeci, sinu Johnu Henryju i kćerki Claudiji Rose.
Raport
Zvijezde Sajma vjenčanja
U sklopu Sajma vjenčanja održanog u HERCEG Etno selu, upriličena je i tradicionalna humanitarna modna revija sa koje je prihod otišao u korist Udruge za Down sindrom iz Mostara.
Ljepota
U saradnji s Johnom Legendom
Poznati brend Kiehl’s ponovo je izbacio svoju masku za čišćenje lica Rare Earth.
Raport
BH Telecom donirao milion KM udruženjima
Kompanija BH Telecom je upriličila pres-konferenciju pod nazivom “Milion razloga za...” povodom dodjele donacija za 2018. Kao i prethodnih godina, BH Telecom je i ove godine odlučio donirati milion KM pravnim licima koja su učestvovala na javnom konkursu objavljenom u oktobru prošle godine.
In memoriam
Odlazak još jednog velikana
Trinaestog aprila napustio nas je Tvrtko Kulenović, akademik i profesor emeritus, književnik i autor eseja i putopisa, vanredni poznavalac azijskog pozorišta, vječiti zaljubljenik u Indiju, svjetski putnik i filatelista.
Raport
Fuga Zorana Ćatića
Kratki igrani film Fuga stigao je u završnu fazu postprodukcije, kaže scenarist i reditelj Zoran Ćatić, inače glavni i odgovorni urednik FM Radija i videokolumnista.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.