Pretplati se

Raport

IQOS konačno u Bosni i Hercegovini
Philip Morris predstavio IQOS – tehnologiju za svijet bez duhanskog dima
Kompanija Philip Morris u Bosni i Hercegovini organizirala je večeras događaj zatvorenog tipa, na kojem je predstavljen IQOS, revolucionarna tehnološka inovacija, koja predstavlja bolji izbor za pušače od cigareta.
Transformacija kroz inovaciju
Johnson's objavio najveći relaunch branda u 125 godina postojanja
Johnson's lansirao više od 30 novih proizvoda sa poboljšanom formulom sadržaja, ali i ambalaže, obećavši samo najbolje za djecu, a roditeljima poručuju da izaberu nježnost, pod sloganom kampanje #ChooseGentle
UNIQA osiguranje predstavlja novi proizvod!
NutriFit dopunsko osiguranje – za aktivniji i zdraviji život!
Riječ je o dopunskom osiguranju od nezgode naziva “NutriFit” koje se može ugovoriti uz jedan od programa UNIQA životnog osiguranja - Classic, Comfort, Comfort Dual ili Kapital. Uz polise osiguranja života zaključene sa NutriFit dopunskim osiguranjem, UNIQA svakom klijentu poklanja ličnu DNK analizu!
Zdravlje
Riba za bolji vid
Za prevenciju očnih bolesti preporučuje se i morska riba bogata omega-3 masnim kiselinama: tuna, srdela, bakalar.
Promo
Novi SENSATION okus dunja-kruška
Neka vas svježina i sklad nove SENSATION! kombinacije uvedu u najtoplije godišnje doba
Raport
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Sarajevu
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore danas je u Sarajevu na press konferenciji, koju je organizovala Lokalna turistička organizacija Budve, predstavila turističku ponudu Crne Gore za ovogodišnju sezonu.
Raport
Deichmann predstavio novu kolekciju za proljeće/ljeto 2019.
U Sarajevu je, ekskluzivno pred više od 50 predstavnika najutjecajnijih medija i modnih blogerica u BiH predstavljena nova kolekcija obuće i asesoara za sezonu proljeće/ljeto 2019.
Muške stvari
Uniseks satovi
Na sajmu Baselworld, Gucci je predstavio novu kolekciju uniseks satova, nazvanu Grip.
LJEPOTA
Za milenijalse
Clarins je lansirao novu kolekciju prirodnih proizvoda za njegu kože nazvanu My Clarins, a namijenjena je milenijalsima između 18 i 29 godina, kojima nudi devet “zdravih” i veganskih proizvoda (88% veganskih).
MODA
Nova Viktorijina anđelica
Britanska manekenka Leomie Anderson (26) i službeno je postala novi Viktorijin anđeo, što je čini tek šestom tamnoputom anđelicom u 22-godišnjoj istoriji postojanja takve uloge.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.