Pretplati se

Raport

Raport
My Secret Dream
Ljubitelji mode u Banjoj Luci prisustvovali su predstavljanju prve kolekcije “My Secret Dream” novog domaćeg modnog brenda QueenS, iza kojeg kao idejni tvorac stoji Sanja Todorović – Vujičić.
Raport
Guess pozdravio dolazak ljeta
U Delta Planetu u Banjoj Luci održan je zanimljiv događaj za sve ljubitelje mode, i to u trgovini Guess iz grupacije Fashion Company.
Austrijski bal
Robert Werner, svjetski poznati pijanista dolazi na Treći austrijski bal
Treći po redu Austrijski bal održat će se 08. juna 2019. godine u sarajevskoj Vijećnici, idealnom ambijentu za događaj koji kao kulturna tradicija postoji već više od 100 godina i koja prerasta u tradiciju i u našoj zemlji.
9. Brending konferencija
Michela Magaš, jedna od najznačajnijih inovatorica u svijetu dolazi u Sarajevo
Vijest da će Sarajevo ugostiti Michelu Magaš, stigla je danas iz Organizacionog odbora devete Brending konferencije na kojoj će ova, svjetski priznata inovatorica, održati predavanje.
Predstavljen program devete Brending konferencije
Svi uspješni brendovi imaju nekoliko zajedničkih osobina. Jedna od njih, ona koja će ostati zabilježena uvremenu, svakako je uticaj koji su izvršili na potrošače, mijenjajući svoje poslovanje, ali i svijet oko sebe na bolje. Zbog toga je "Hackthe influence" slogan pod kojim organizatori devete Brending konferencije pozivaju brendove na još jedno edukativno druženje i konstruktivnu diskusiju sa svjetskim, regionalnim i genijalnim umovima advertajzing industrije.
PANTHEON konferencija
Događaj koji promovira digitalni napredak u poslovnom okruženju
Glavna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije je „Digitalizacija 2019 u praksi“. Fokus je na potrebama malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini. Cilj konferencije je učesnicima pokazati prednosti primjene digitalnih alata u svakodnevnom poslovanju na konkretnim primjerima iz prakse, te ih približiti digitalnoj transformaciji. Konferencija će se održati 13. juna 2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.
SAMSUNG PAMETNA RAČUNICA – UŠTEDITE NOVAC I SMANJITE POTROŠNJU ELEKTRIČNE ENERGIJE
Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo mašina za pranje veša otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!
17. festival dječje pjesme
Lino-fest 2019.
17. festival dječje pjesme “Lino-Fest 2019” održat će se 8. juna u 17 sati u Domu mladih u Sarajevu. Tema ovogodišnjeg festivala je “Zabavna matematika”. Ulaznice su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajni „Centra Skenderija“ po cijeni od 5 KM
Mala škola glume Kamernog teatra 55
Petar Pan u Srebrenici
Predstava je nastala kao završni dio projekta Mala škola glume Kamernog teatra 55 u Srebrenici
Dugometražni igrani film producenta Srđana Šarenca
Počelo snimanje Jahača
Iz BiH na snimanju učestvuju glumci Elma Juković, Davor Janjić, Slaven Knezović te kompozitor filmske muzike Dado Džihan
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.