Pretplati se

Raport

Završena proljetna dm look kampanja #NEVERSTOPCHANGING
Više od 1.300 žena i muškaraca zakoračilo u promjene
U osam bh. gradova održani DAYS of BEAUTY, dani besplatnog šminkanja i stiliziranja frizure u dm prodavnicama.
Promo
UNIQA pokrenula projekat “Radost života” za dodjelu novčanih sredstava
UNIQA je pokrenula projekat pod nazivom “Radost života” za dodjelu novčanih sredstava kojim poziva sva udruženja i ustanove koje provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici, posebno djece i mladih, da prijave projekte ili inicijative koji promovišu bolji, zdraviji i aktivniji život, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je finansijska podrška.
Raport
BHAAAS kongres u Sarajevu
Bosanskohercegovačko-američka akademija umjetnosti i nauka organizuje BHAAAS kongres – multidisciplinarni skup koji okuplja stručnjake medicinskih i tehničkih nauka, skrojen tako da svaki dan iz obje oblasti postoje zasebne sesije.
Žute stranice
Uživanje u Disneylandu
Uz sve obaveze na snimanju filmova, glumac Colin Farrell (42) nastoji kvalitetno provoditi vrijeme s djecom pa je s devetogodišnjim Henryjem (sin James nije išao s njima) posjetio Disneyland.
Raport
My Secret Dream
Ljubitelji mode u Banjoj Luci prisustvovali su predstavljanju prve kolekcije “My Secret Dream” novog domaćeg modnog brenda QueenS, iza kojeg kao idejni tvorac stoji Sanja Todorović – Vujičić.
Raport
Guess pozdravio dolazak ljeta
U Delta Planetu u Banjoj Luci održan je zanimljiv događaj za sve ljubitelje mode, i to u trgovini Guess iz grupacije Fashion Company.
Austrijski bal
Robert Werner, svjetski poznati pijanista dolazi na Treći austrijski bal
Treći po redu Austrijski bal održat će se 08. juna 2019. godine u sarajevskoj Vijećnici, idealnom ambijentu za događaj koji kao kulturna tradicija postoji već više od 100 godina i koja prerasta u tradiciju i u našoj zemlji.
9. Brending konferencija
Michela Magaš, jedna od najznačajnijih inovatorica u svijetu dolazi u Sarajevo
Vijest da će Sarajevo ugostiti Michelu Magaš, stigla je danas iz Organizacionog odbora devete Brending konferencije na kojoj će ova, svjetski priznata inovatorica, održati predavanje.
Predstavljen program devete Brending konferencije
Svi uspješni brendovi imaju nekoliko zajedničkih osobina. Jedna od njih, ona koja će ostati zabilježena uvremenu, svakako je uticaj koji su izvršili na potrošače, mijenjajući svoje poslovanje, ali i svijet oko sebe na bolje. Zbog toga je "Hackthe influence" slogan pod kojim organizatori devete Brending konferencije pozivaju brendove na još jedno edukativno druženje i konstruktivnu diskusiju sa svjetskim, regionalnim i genijalnim umovima advertajzing industrije.
PANTHEON konferencija
Događaj koji promovira digitalni napredak u poslovnom okruženju
Glavna tema ovogodišnje PANTHEON konferencije je „Digitalizacija 2019 u praksi“. Fokus je na potrebama malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini. Cilj konferencije je učesnicima pokazati prednosti primjene digitalnih alata u svakodnevnom poslovanju na konkretnim primjerima iz prakse, te ih približiti digitalnoj transformaciji. Konferencija će se održati 13. juna 2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.
Novi broj
Gracija 384/385
27.12.2019.