Pretplati se

Raport

Steiermärkische Sparkasse Grupacija
Rekordni rezultati
Steiermärkische Sparkasse Grupacija ostvarila je rekordne finansijske rezultate u prethodnoj godini, saopštila je Sparkasse Bank dd BiH. Prema objavljenim rezultatima, dobit nakon oporezivanja iznosi 178 milion EUR, a poslovni rezultat 213 miliona EUR. U prethodnom periodu, pored dobrih stopa rasta, Grupacija finansijsku godinu završava sa 45.000 novih klijenata.
Mladić Slavko Mršević pisao ministarstvu
Obećavam da ću biti dobar u školi
Nakon što je Ministarstvo obrazovanja RS poništilo odluku Školskog odbora Srednjoškolskog centra Rudo da se Slavko Mršević, dječak sa blagim oblikom autizma, vrati u školu Slavko se odlučio pismom obratiti ministarstvu. Njegovo pismo prenosimo u cijelosti
Poznati otkrivaju svoje priče
Oko Sarajeva
Emisiju možete pratiti svakog petka na televiziji Face, nakon Centralnog dnevnika, te reprizu subotom u večernjem terminu.
Obilježavanje Dana grada Sarajeva uz Sarajevski kiseljak
U duhu obilježavanja 6. aprila, Sarajevski kiseljak je za sve Sarajke i Sarajlije pripremio posebne aktivnosti i neizostavno osvježenje uz najbolju prirodnu mineralnu vodu
Hotel ibis Styles Sarajevo
Svečano obilježen završetak izgradnje i adaptacije
ibis Styles, novi brand vodeće svjetske grupacije AccorHotels, sinoć je svečano obilježio završetak izgradnje i adaptacije hotela te u prisustvu velikog broja zvanica predstavio svoj unikatni enterijer.
Ovog vikenda
Sajam vjenčanja
Sajam vjenčanja u Herceg etno selu mjesto je gdje želite provesti vikend: 06. i 07. aprila i olakšati si planiranje vjenčanja iz snova!
Imer Pezo
Dobri ljudi nas drže na životu
Pisanom riječi iznosim istinu, jer vjerujem da samo ona može pridobiti osorna srca i omekšati okorjela srca. Istina je u nama i čeka da je oslobodimo.
Nova emisija u programu TV1
Ognjena zemlja
“Ognjena zemlja” naziv je nove emisije koju će od 12. aprila u programu TV1 uređivati i voditi poznato TV lice Ognjen Blagojević
Vitalia mliječna bajka
Predstava “Kobajagi donijela me roda” za djecu u vrtiću SOS Dječijeg sela Sarajevo
Djeca iz vrtića SOS Dječijeg sela Sarajevo danas su zahvaljujući kompaniji “Mlijekoprodukt” iz Kozarske Dubice, imala priliku da uživaju u predstavi “Kobajagi donijela me roda” koju je izveo poznati glumac Zijah Sokolović u sklopu kampanje “Vitalia mliječna bajka”
Uz obilježavanje važnog datuma
Dan svjesnosti o autizmu
Od 1908. godine, kad je riječ “autizam” prvi put upotrijebljena, pa do danas kada se širom svijeta obilježava Dan svjesnosti o autizmu, pređen je dug put
Novi broj
Gracija 378
4.10.2019.