Pretplati se

Raport

Još jedno visoko priznanje za Lovefest
Zlatni dukat i plaketa za doprinos promociji Vrnjačke Banje
Kultura
Mostarskoj publici predstavljena knjiga 'Karikature'
U okviru „Mostarskog ljeta“, a u suradnji s IC Štamparijom Mostar, u utorak navečer u Centru za kulturu Mostat predstavljena je knjiga "Karikature", poznatog karikaturiste Ismeta Ite Korjenića.
Aleksandra Radović predstavlja novi singl i spot
Ne volim te
Kultura
Otvoren 66. Pulski filmski festival
Prigodnom svečanošću i tradicionalnim vatrometom u pulskoj Areni u subotu navečer svečano je otvoren 66. Pulski filmski festival na kojem se za Zlatne arene natječe osam hrvatskih filmova i šest iz hrvatske manjinske koprodukcije, a publika će u Areni idućih dana gledati i recentne europske naslove. Festival je otvorila predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar- Kitarović.
Raport
'Bazar dobre volje' za pomoć socijalno ugroženim ljudima širom BiH
Udruženje Pomozi.ba najavilo je za subotu u Sarajevu 'Bazar dobre volje', za pomoć socijalno ugroženim ljudima širom Bosne i Hercegovine.
PREMIJERNO NOVI SPOT ZDRAVKA ČOLIĆA
Ono malo sreće
Raport
Uspavanka za Mladenku
Na 33. retrospektivnom eMTeeM-ovom festivalu Dani teatra mladih, publika je najboljom predstavom u prošloj sezoni proglasila Uspavanka za Mladenku.
Promo
Heineken Lovefest skoro rasprodat
Interesovanje za ovogodišnji Lovefest, veće je nego ikada u njegovoj trinaestogodišnjoj istoriji. Trodnevni kompleti karata koji su do juče bili u prodaji po specijalnoj promotivnoj cijeni kupljeni su u gotovo duplo većem broju od očekivanog. Tako je Lovefest 2019, koji zbog komfora posjetilaca ima ograničen broj ulaznica u prodaji, skoro rasprodat već tri nedjelje prije početka.
PROMO
Jahorina Ultra Trail 2019: Trčanje i zabava u prirodi
26-28.07.2019. godine, na stazama koje povezuju Jahorinu s Ravnom planinom, Romanijom, Sarajevom i Trebevićem održaće se peto izdanje međunarodnog takmičenja Jahorina Ultra Traila u okviru njegačetiri trke različite dužine: Mini (17 km), Midi (38 km), Maxi (69 km) i Ultra Trail (101 km).
Kultura
'Kavkavski krug kredom' najbolja predstava festivala 'Novi tvrđava teatar'
Predstava "Kavkaski krug kredom", nastala u koprodukciji Scene MESS i Narodnog pozorišta Sarajevo, pobjednik je festivala "Novi tvrđava teatar" koji je u utorak završen u Novom Sadu.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.