Pretplati se

Raport

Raport
Misli o prirodi!
Trening za novinare i novinarke na temu zaštite okoliša održan je u hotelu Holiday u Sarajevu od 12. do 14. februara u sklopu trogodišnjeg projekta “Misli o prirodi!” koji provodi Centar za promociju civilnog društva, a finansira Vlada Švedske u iznosu od 3 miliona KM.
Sigurniji i pogodniji način za plaćanje režija i računa
BH Pošta i Mastercard omogućili plaćanje režija i drugih računa platnim karticama bez naknade
Od 10. februara 2020. godine u 12 sarajevskih poštanskih jedinica BH Pošte počeo je sa radom sistem bezgotovinskog plaćanja režija i drugih računa bez naknade za kartično plaćanje. Građani Kantona Sarajevo su na ovaj način u mogućnosti plaćati svoje obaveze brzo, sigurno i jednostavno.
Promo
Zašto doći na NetWork 10 konferenciju?
Od 25. do 27. marta 2020. godine Grand Hotel Neum će ponovo biti centar dešavanja najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, NetWork 10 konferencije.
Promo
Još jedna prestižna nominacija za srpski festival
Poslije velikog uspjeha i nagrade za najbolji regionalni festival 2018. godine, Miller Lovefest, najveći festival elektronske muzike u Srbiji, ponovo je nominovan za to prestižno priznanje. Nominaciju za titulu najboljeg Lovefest dijeli sa još četiri festivala iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.
Promo
Uz podršku dm-a Tosama uručila više od 2.000 poklon paketa porodiljama širom BiH
Promo
Je li Sara stigla u vašu ulicu?
Birajte ime djetetu tako kao da će se jednog dana neka ulica zvati po njemu. Tako je glasio savjet pjesnika Duška Radovića roditeljima koji su trošili brojne dane na lijep, zahtjevan i odgovoran zadatak kao što je odabir imena za dijete.
Raport
Dodir za svako dijete
Jedina certificirana instuktorica masaže za bebe Sarajka Lana Lekić na novom je zadatku: njezin projekat nosi naziv “Dodir za svako dijete” te podrazumijeva edukaciju odgajatelja i medicinskog osoblja koji brinu o djeci bez roditelja.
SIGURNIJE ALTERNATIV PUŠENJU POSTOJE
RUSKI I AMERIČKI NAUČNICI SE SLAŽU U JEDNOM
Nauka je univerzalna i ujedinjuje. Jabuka kada pada sa stable, zahvaljujući gravitaciji, radi to i u Norveškoj i Južnoj Africi, ali i Brazilu i na Tasmaniji. Isto tako, ona pada isto i u 17. kao i u 21. stoljeću.
Nagradna igra BBI banke i Mastercarda
Ključevi automobila Toyota Yaris uručeni Hermini Oručević
Nagradna igra “Beskontaktno platiš Toyotom se vratiš“ u organizaciji BBI banke i kompanije Mastercard, zvanično je završena danas uručivanjem glavnih nagrada dobitnicima.
Promo
Slavimo ljubav uz Avon
Iskoristimo Dan zaljubljenih da slavimo ljubav, da dijelimo osmijeh, da uživamo u svakom trenutku… svjesni koliko vrijeme brzo leti i da su sitnice ono što začinjava dan.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.