Pretplati se

Raport

Raport
Crno-bijeli svijet
Sarajevska modna dizajnerica Ljiljana Šaković Mujan, koja stoji iza brenda Ljilja design, upravo je lansirala novu kolekciju. Inspirirana geometrijom i “nebojama”, kreirala je crno-bijele haljine od pamuka i viskoze, uz satenske dodatke, a svaki model je unikatan.
DANICA DAKIĆ
Zenička trilogija u Veneciji
Po prvi put na Venecijanskom bijenalu, najvećoj svjetskoj smotri savremene umjetnosti, Bosnu i Hercegovinu predstavlja žena. Riječ je o priznatoj umjetnici Danici Dakić, koja je u Paviljonu BiH izložila rad pod nazivom “Zenica – Trilogija”.
Raport
Luciano Benetton u kampanji svoje modne kuće
U novoj kampanji talijanske modne kuće United Colors of Benetton učestvuje i jedan od njenih utemeljitelja – Luciano Benetton (84).
Volimo životinje
Alergije i ljubimci
Počela je sezona alergija, a ni naši krzneni prijatelji nisu imuni na razne alergene.
Primjena IT rješenja
Kako tehnologija može unaprijediti Vašu poslovnu viziju
29.05.-30.05.2019. godine Sarajevo, hotel „ibis Styles“
Branding Conference
UPOZNAJTE WILLA RUSTA, KREATIVCA KOJI JE PANDORA NAKIT UČINIO NEODOLJIVIM ZA ŽENE ŠIROM SVIJETA
Najbolja garancija da ćete na devetoj Brending konferenciji pronaći inspiraciju i otkriti nove kreativne prostore za transformaciju vašeg poslovnog razmišljanja je dolazak Willa Rusta. To je čovjek kojeg kroz život vodi isključivo srce, a ovaj put srce ga dovodi u Sarajevo. Budite sigurni da to nije slučajno. Čovjek koji pliva sa morskim psima, surfa i poznaje sve autostoperske rute, zna slušati i svoju intuiciju. Osim toga, sigurni smo da će Will osvojiti vaša srca, jer mu je to već uspjelo sa brojnim damama širom planete.
Volimo životinje
Psić kojeg prati 9 miliona ljudi na Instagramu
Znamo da je Ariana Grande najpopularnija na Instagramu, ali ne moraju uvijek slavne osobe biti one koje ćemo pratiti, ne moraju čak biti ni ljudi.
VII U SARAJEVU: FESTIVAL SLIKE
Razmišljanja o muškosti i druge priče
U okviru prvog festivala fotografije i vizuelnog novinarstva, danas će na Akademiji likovnih umjetnosti biti otvorena izložba sedam fotografkinja Agencije VII pod nazivom „Njen način: Ponovna razmišljanja o muškosti“
Raport
U Sarajevu se održava treći Austrijski bal!
Žute stranice
Na terapiji za parove
Pjevačica Pink (39) u intervjuu za Scary Mommy priznala je kako sa suprugom Careyem Hartom ide na terapije za parove duže nego što su braku.
Novi broj
Gracija 381
15.11.2019.