Pretplati se

Raport

GOSSIP
Lažna uzbuna
Javnost je bila u šoku nakon naslovnice koja je objavila kako je Jennifer Aniston (50) u drugom stanju, a da je otac niko drugi nego njezin bivši muž Brad Pitt (55)!
Raport
Noviteti iz Avona
Kompanija Avon predstavila je novinarima u Sarajevu brojne novitete iz bogate palete proizvoda.
Muške stvari
Michelle Pfeiffer lansira kolekciju mirisa
Čuvena holivudska zvijezda predstavila je brend mirisa Henry Rose, nazvan po njenoj djeci, sinu Johnu Henryju i kćerki Claudiji Rose.
Raport
Zvijezde Sajma vjenčanja
U sklopu Sajma vjenčanja održanog u HERCEG Etno selu, upriličena je i tradicionalna humanitarna modna revija sa koje je prihod otišao u korist Udruge za Down sindrom iz Mostara.
Ljepota
U saradnji s Johnom Legendom
Poznati brend Kiehl’s ponovo je izbacio svoju masku za čišćenje lica Rare Earth.
Raport
BH Telecom donirao milion KM udruženjima
Kompanija BH Telecom je upriličila pres-konferenciju pod nazivom “Milion razloga za...” povodom dodjele donacija za 2018. Kao i prethodnih godina, BH Telecom je i ove godine odlučio donirati milion KM pravnim licima koja su učestvovala na javnom konkursu objavljenom u oktobru prošle godine.
In memoriam
Odlazak još jednog velikana
Trinaestog aprila napustio nas je Tvrtko Kulenović, akademik i profesor emeritus, književnik i autor eseja i putopisa, vanredni poznavalac azijskog pozorišta, vječiti zaljubljenik u Indiju, svjetski putnik i filatelista.
Raport
Fuga Zorana Ćatića
Kratki igrani film Fuga stigao je u završnu fazu postprodukcije, kaže scenarist i reditelj Zoran Ćatić, inače glavni i odgovorni urednik FM Radija i videokolumnista.
Raport
Obnovit ćemo Notre Dame!
Francuski milijarder Francois-Henri Pinault, suprug glumice Salme Hayek, dat će 100 miliona eura za obnovu pariške katedrale Notre Dame čije je dijelove 15. aprila progutao požar.
Ne pokušavajte prvo promijeniti partnera
Razmislite o kompromisu
Održavati zdravu vezu može biti veliki izazov, pogotovo u današnje vrijeme kada je upoznavanje novih ljudi postalo izuzetno lako. Uz društvene mreže i različite aplikacije za upoznavanje, prvi put u historiji je moguće u trenutku se povezati sa neznancem i razviti odnos prije nego što uopće i dođe do ličnog kontakta. Ovo je značajno promijenilo način na koji posmatramo veze, pa i koliko ih znamo cijeniti
Novi broj
Gracija 376
6.9.2019.