Pretplati se

Raport

Raport
Produkcijski dizajner, oskarovac Eugenio Caballero otvara Talents Sarajevo
Produkcijski dizajner Eugenio Caballero, dobitnik nagrade Oscar za rad na filmu Guillerma del Tora "Panov labirint" otvorit će program Talents Sarajevo 25. Sarajevo Film Festivala.
Na Festivalu književnosti Bookstan predstavljeno pet knjiga
Prvi dan 4. Internacionalnog festivala književnosti Bookstan donio je brojne radosti ljubiteljima pisane riječi, a predstavljeno je pet knjiga i zbirci eseja.
Raport
Joss Stone tvrdi da je deportovana iz Irana
Britanska soul pjevačica Joss Stone tvrdi da je deportovana iz Irana po dolasku u Islamsku Republiku radi obilaska te zemlje u okviru svjetske koncertne turneje, iako nije planirala da nastupa tamo.
Raport
Sylvester Stallone s obitelji stigao u Split
Legendarni holivudski glumac Sylvester Stallone zajedno sa članovima svoje obitelji stigao je u Split.
Raport
Washington zabranio upotrebu plastičnih slamki
Otkako je u interesu zaštite okoliša zabranio upotrebu plastičnih slamki, Washington se suočava s pitanjem kako popiti milkshake bez slamke.
Kultura
Otvorena izložba posvećena nematerijalnoj kulturnoj baštini u BiH
U zagrebačkoj Galeriji Klovićevih dvora u srijedu je otvorena izložba građe nematerijalne kulturne baština u Federaciji Bosne i Hercegovine, posuđene iz fundusa etnografske zbirke Karmela sv. Ilije kod Tomislavgrada.
Promo
Jana okrunjena zlatom
Nakon 15 godina prisutnosti na tržištu, Jana je 2018. predstavila platformu „Duboko iznad svih“, a skupa s njom i novi vizuelni identitet, komunikacijsku strategiju i novi, pročišćeni i pojednostavljeni dizajn etikete Janinih bočica.
Promo
Za prijavu štete putem UNIQA Online servisa isplata u roku od 48h!
Klijenti UNIQA osiguranja, u slučaju iznenadne bolesti, saobraćajne nezgode ili izliva vode u svom domu, na raspolaganju imaju besplatni online servis za brzu i jednostavnu prijavu štete čije korištenje donosi uštedu vremena i novca!
Žute stranice
Pakt o smrti
Rock muzičar Alice Cooper (71) otkrio je kako sa suprugom Sheryl Goddard (62) ima “pakt o smrti” prema kojem će, kada vrijeme dođe, napustiti ovaj svijet zajedno.
Raport
NLB Banka D.D. Sarajevo organizovala druženje s novinarima
U Sportsko-rekreativnom centru “Ajdinovići” NLB Banka d.d. Sarajevo organizovala je druženje s predstavnicima medija u svrhu izgradnje što bolje poslovne saradnje i međusobnog povjerenja, te informiranja javnosti o aktivnostima NLB Banke u periodu koji dolazi.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.