Pretplati se

Raport

Raport
Predstavljena nova Deichmann kolekcija by Milica Pavlović
Deichmann nas svojom kolekcijom za jesen/zimu 2019. uvodi u posve drugačiju dimenziju. Ovo carstvo obuće i asesoara predstavilo je u Sarajevu, u Alta Shopping Centru, sjajne modele, a sve pod palicom prve brend ambasadorice za BiH i Srbiju Milice Pavlović.
Promo
Biofarmaceutskoj kompaniji AbbVie treću godinu zaredom dodijeljen certifikat Poslodavac Partner
Biofarmaceutskoj kompaniji AbbVie treću je godinu zaredom uručen certifikat Poslodavac Partner, priznanje koje kompanija SELECTIO dodjeljuje za kvalitetu upravljanja zaposlenicima.
Promo
JACK DANIEL'S NA "FLOOR No. 7" PRIREDIO NEZABORAVNU ZABAVU U SARAJEVU
Najglamuroznija sarajevska sedmica, najbolje je vrijeme za uživanje u vrhunskim okusim,a Jack Daniel's ide korak dalje. Svojim fanovima priredio je nezaboravna zalazak sunca uz užitak za nepce.
STREET ART I JÄGERMEISTER
Umjetnost inspirisana legendom
Street art kultura današnjice predstavlja nesputan, inovativan, maštovit i kreativan način izražavanja umjetnika. Kroz svoj vizuelni izričaj, street artisti svijet prikazuju na drugačiji način, oslikavajući svakodnevni prostor i dajući mu novu dimenziju.
Promo
INSTAGRAM BLOG TEST_YOUR_FITNESS priredio jedinstven sportski izazov u Sarajevu
Instagram blog @test_your_fitness je za ljubitelje sporta ovog vikenda priredio zanimljiv izazov pod nazivom „Da li je CrossFit zaista najbolji sport?“.
Žute stranice
Peticija za oduzimanje kraljevske titule
Mladi kraljevski par ponovo se našao na udaru nezadovoljnih građana. Naime u gradu Brightonu pokrenuta je peticija za izglasavanje ukidanja kraljevskih titula na njhovoj teritoriji.
ISTRAŽIVANJE:
Nedovoljno informacija o alternativama jedna od najvećih prepreka na putu ka budućnosti bez duhanskog dima
Problem o kojem se malo govori jeste da pušenje utiče na međuljudske odnose i socijalizaciju
Promo
Počinje jesen na Novoj BH, a uskoro i novi kanal Nova Sport
NOVA BH najmlađa komercijalna televizija u BiH i članica grupacije United Media za nadolazeću jesen i zimu pripremila je bogatu programsku shemu. Tim povodom upriličeno je druženje s predstavnicima medija. Uprava Nove BH, kao i urednički tim najavili su nove zabavne emisije, serijske i filmske premijere, kao i premium sportske sadržaje koji će posebno obradovati ljubitelje nogometa.
UNIQA darovala školske torbe, pribor i opremu
„Zajedno kroz školska vrata, za djecu izliječenu od raka“
Raport
Cardi B za Reebok
Nakon pojavljivanja u nedavnoj kampanji za Reebok Aztrek, Cardi B vratila se kako bi promovirala njihovu “Meet You There” kolekciju.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.