Pretplati se

Raport

Raport
„Svi smo mi iz istog filma“
Uz zajedničku poruku „Svi smo mi iz istog filma“ ove godine, Atlantic Grupa i Sarajevo Film Festival omogućit će svima koji na svojim društvenim mrežama objave fotografiju sa simbolom srca i #svismomiizistogfilma ili istu pošalju putem web obrazca, da postanu dio mozaika „Najveće Srce Sarajeva“, koji će svečano biti otkriven u Sarajevu 18. avgusta.
Nastavak suradnje s Warner Bros-om
Predstavljena nova edicija kojom Sky Cola obilježava Batmanovu osamdesetu obljetnicu
Znatiželjni ste kako bi na vama izgledao Batmanovkostim i kako je to biti Vitez Tame bar na jedan dan? Osvježite se uz neodoljivi okus Sky Cole, skenirajte snapchatkod sa etiketenove edicije i saznajte!
SERGEJ feat. WHO SEE
PUSTI PROBLEME
Raport
Ko ti je ovo radio?
Lejla Ćehajić predstavila je u galeriji Zvono izložbu skulptura nazvanu “Ko ti je ovo radio”, drugačiju od uobičajenih kakve se sreću u velikim i pretencioznim galerijama.
Raport
Meghan Markle gost urednik britanskog Voguea, tema broja "Snage za promjene"
Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, gost je urednik septembarskog broja britanskog izdanja magazina Vogue s temom "Snage za promjene".
Promo
Legendarna braća prave spektakularnu završnicu sa Marcom Carolom
Planetarno popularni i trenutno najtraženiji svjetski dvojac The Martinez Brothers, umjesto 2. augusta dolazi na Heineken Lovefest 3. augusta. Iako je nastup popularne braće iz Bronksa prvenstveno bio zakazan za petak 2. august, kada će Martinezi imati gig i u okviru čuvenog Cuttin Headz serijala žurki na Ibici, menadžment izvođača uz saglasnost organizatora donio je odluku da se nastup pomjeri za dan kasnije, kako bi dvojac bez ikakvih rizika stigao na vrijeme u Vrnjačku Banju i uživao sa publikom Lovefesta.
Raport
2. “Sarajevo Streeat Food Festival”
Svi ljubitelji dobre „ulične“ hrane i raznovrsnih internacionalnih kuhinja, ali i kvalitetnih muzičkih performansa i dobrog noćnog provoda na otvorenom ove godine će ponovo doživjeti jedinstveno gastronomsko iskustvo u srcu Sarajeva, jer 1. augusta na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović počinje 2. „Sarajevo Streeat Food Festival“.
Raport
Sin otvara 25. SFF
Jubilarno, 25. izdanje Sarajevo Film Festivala svečano će otvoriti svjetska premijera filma Sin bh. rediteljice Ines Tanović, koji će biti prikazan u Takmičarskom programu – igrani film.
Raport
Mostarsko ljeto: Održan koncert 'Od melodije do poezije'
U sklopu međunarodne kulturno-turističke manifestacije "Mostarsko ljeto 2019", u subotu navečer na pozornici ispred mostarskog Centra za kulturu održan je koncert "Od melodije do poezije".
Raport
BH Telecom glavni sponzor 25. Sarajevo Film Festivala
Na press konferenciji u Sarajevu predstavljena je saradnja BH Telecoma i Sarajevo Film Festivala. U prvim godinama, kada je Sarajevo Film Festival bio ideja entuzijasta koji su vjerovali da mogu donijeti promjene na kinematografskoj sceni Bosne i Hercegovine, među onima koji su pružili podršku bio je i tadašnji JP PTT Bosne i Hercegovine, kao glavni sponzor Festivala.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.