Pretplati se

Raport

Promo
Softverskim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobija moćne funkcije Galaxy Note10
Galaxy Note10 i Note10+ karakterišu moćni alati dizajnirani da omoguće korisnicima da oslobode svoju kreativnost i budu produktivniji. Pomoću softverskog ažuriranja koje je na evropskom tržištu započelo 23. septembra, Samsung Electronics pruža mnoge inovacije naredne generacije – uključujući AR Doodle, integrisani video editor i Link to Windows funkciju – na Galaxy S10e, S10, S10+ i S105G.
Promo
dm Days of beauty sa Šejlom Ramović
dm i bh. influenserica predstavljaju jesenske trendove.
Raport
Saradnja Bosnaploda i SOS Dječijih sela BiH
Potpisivanjem ugovora između Eldine Muftić, izvršne direktorice Zeraa grupacije, i Farisa Njemčevića, direktora lokacije Sarajevo SOS Dječijih sela BiH, ozvaničena je saradnja koja će trajati do kraja godine.
Raport
Dobitnica Zlatnog lovorovog vijenca
Jasna Diklić ovogodišnja je dobitnica Zlatnog lovorovog vijenca za doprinos umjetnosti teatra, najvišeg festivalskog priznanja koje dodijeljuje Direkcija Internacionalnog teatarskog festivala MESS.
Raport
Adriatic osiguranje brendiralo balon Škole fudbala “Valter”
Na lokaciji sarajevske Zetre prije šest mjeseci je postavljen veliki bijeli balon u kojem treniraju članovi fudbalskog kluba “Valter”, a sada je ovaj prostor dobio naziv Adriatic Arena
Raport
Od glumice do aktivistice
Ušavši u 21. sezonu, serija Zakon i red: Odjel za žrtve srušila je rekord i postala najdugovječnija dramska serija u američkoj TV historiji, a prikazuje se od 20. septembra 1999.
Promo
Mg Mivela obilježila Svjetski dan srca
Proteklog vikenda ulice Mostara, Sarajeva, Tuzle i Banje Luke bile su u znaku srca i jednog od ključnih minerala za njegovo zdravlje, magnezija
Raport
Izložba portreta „ My Africa“
Muzej književnosti i pozorišne umjetnosti BiH od 03.-10. oktobra 2019 god.
Promo
Urbancafe.deli novi dodatak sarajevskoj gastro ponudi
Na gastronomsku scenu Sarajeva ucrtana je nova gastro oaza, idealna za sve one koji se žele počastiti ukusnim obrokom, opuštajućom kafom i inovativnim koktelima.
GRETA THUNBERG
Tinejdžerica koja mijenja svijet
Prošlog ljeta, kad je imala 15 godina, jednog dana izostala je iz škole, sjela ispred švedskog parlamenta i – nehotice pokrenula globalni pokret. Sada, tinejdžerica i aktivistica Greta Thunberg nominirana je za Nobelovu nagradu za mir
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.