Pretplati se

Raport

Raport
Gucci Memoire D’Une Odeur u Sarajevu
U sarajevskom Klubu 1 upriličena je jedna vrlo nekonvencionalna promocija novog parfema Gucci Memoire D’Une Odeur, prvog gender free mirisa namijenjenog za svaki rod.
Promo
“Avon Djevojke na trčanju 2019": Zabavna i društveno odgovorna trka sa posebnim zadatkom
Sedma trka “Avon Djevojke na trčanju” održana u Sarajevu okupila je veliki broj učesnica
Deichmann
Milica Pavlović novo lice Deichmanna
Milica Pavlović postala je prva brend ambasadorica kompanije Deichmann u Bosni i Hercegovini.
Promo
Održan drugi NLB regionalni poslovni forum, a otvorena i nova zgrada NLB Banke u Sarajevu
U hotelu „Holiday“ u Sarajevu održan je drugi po redu regionalni NLB Poslovni forum na temu „Ljudski resursi i uspješno poslovanje“. Ovogodišnji forum okupio je više od 250 učesnika, klijenata NLB Banke d.d., Sarajevo i NLB Banke a.d., Banja Luka, kao i predstavnike svih članica NLB Grupe.
Promo
Race for the Cure
Druženjem sa nekim od najpoznatijih bosanskohercegovačkih influensera u ugodnom ambijentu “Secret garden” označili smo početak online registracija za ovogodišnju Trku/šetnju za ozdravljenje “Race for the Cure” koja će biti održana 29. septembra ispred SCC-a i poslali poruku o važnosti preventivnih pregleda.
Raport
For the Hunters, vrhunska zabava za posljednju noć Festivala
Lovci na dobru zabavu, oni neustrašivi među nama koji znaju šta žele i kako to dobiti, oni koji samouvjereno plešu nasred pozornice šireći dobro raspoloženje na sve oko sebe, provod po svojoj mjeri pronašli su posljednju noć Sarajevo Film Festivala.
SFF
Džejla Glavović u senzualnom izdanju i treće večeri SFF-a
Bez obzira na nedjelju, festivalska groznica i uzbuđenje u glavnom gradu BiH ne jenjava.
Najljepša haljina red carpeta
Džejla Glavović plijenila poglede u haljini ESCADA
Drugu festivalsku noć, kao i prethodnu obilježila je gradska vreva, dobro raspoloženje, nasmijana lica, veseli prolaznicii dotjerani posjetioci. Uz osvježenje u obližnjim kafićima, ćaskanju sa prijateljima, uživanje uz dobru muziku, posjetioci su uzbuđeno iščekivali umjetnike i goste druge noći Sarajevo Film Festivala.
SFF
Jedinstvenom TWINSET kreacijom Džejla Glavović zablistala na red carpetu
Crveni tepih, sa prepoznatljivim, tradicionalnim bosanskim motivima večeras je ugostio poznata imena lokalne i svjetske filmske, muzičke i modne scene.
Raport
Cabaret "Dva i po muškarca" Dragana Marinkovića Mace i Picardia Benda na SSFF
Sinoć je u sklopu 2. Sarajevo Streeat Food Festivala održan event „Mastercard Night“, a mnogobrojne prisutne zvanice i goste više od tri sata muzikom i humorom su zabavljali Dragan Marinković Maca i „Picardia bend“ . Njihov Cabaret „Dva i po muškarca“ je mnogobrojnu publiku natjerao na smijeh i ples do kasno u noć, a da bi užitak bio potpun „pobrinuli“ su se vrhunski kuhari iz gastro zona festivala, te renomirani koktel majstori i svježe točena Sarajevska piva.
Novi broj
Gracija 386
24.1.2020.