Pretplati se

Raport

SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy
ONLINE AUKCIJA FOTOGRAFIJA
SOS Dječija sela BiH i grupacija Alfa Energy organizuju online aukciju fotografija u periodu od 04.11.-15.11.2019.Putem online aukcije na platformi https://alfaenergygroup.com/photo2019voting/ svi zainteresirani mogu anonimno sudjelovati i nadmetati se za neku od 20 fotografija, pristiglih na konkurs Ključ sreće - Humanost kroz objektiv. Prethodno je samo potrebno poslati email sa željom za učešće na info@alfaenergygroup.com zbog evidentiranja učesnika.
Frenkie, Goro i Kasumović puštaju bradu i poručuju:
Kada gladite, gladite s razlogom!
O značaju samopregleda povodom Movembera u dm-u
Žute stranice
Trudna Miley?
Američki magazin NW objavio je bomastičnu vijest kako pjevačica i glumica Miley Cyrus nosi dijete 29-godišnjeg glumca Liama Hemswortha – s kojim je prije dva mjeseca odlučila okončati brak.
Promo
Urban café.deli domaćin dobre zabave i jedinstvenih okusa
Da hladni jesenji dani sa sobom ne donose nužno i kraj dobroj zabavi, dokazalo je sinoćnje druženje koje je ugostio novi Urban café.deli.
GIAMBATTISTA VALLI I H&M
Muzej u Banjoj Luci kao centar visoke mode
Četiri dana nakon predstavljanja u Rimu, u Banjoj Luci je promovirana ženska kolekcija – plod saradnje dizajnera Giambattiste Vallija i modnog brenda H&M
Raport
Zimska bajka u Tivtu 2020.
Turistička organizacija Tivat u saradnji s partnerima (Opština Tivat, Udruženje ugostitelja i hotelijera Tivat, Porto Montenegro, Luštica Bay i Brand New Tivat) najavljuje - Zimsku bajku u Tivtu 2020.
Raport
ELMA PJEVA JADRANKU
“Neka tajna veza - Elma pjeva Jadranku” novi je projekt zagrebačke kantautorice Elme Burnić. Elma, inače po profesiji arhitektica, već dugi niz godina niže uspjehe u svojoj glazbenoj karijeri osvajajući srca publike, vješto ploveći brojnim glazbenim smjerovima, od sevdaha, preko jazza do filmske glazbe koju vrlo uspješno izvodi sa svojim bandom Film music orkestar.
Raport
Jägermeıster Manifest: dıvlji duh neodovljivog okusa
U luksuznom ambijentu banjalučkog bara Gatsby, pred mnogobrojnim prijateljima brenda Jägermeister, predstavljen je Jägermeister Manifest – prvi svjetski superpremium biljni liker.
Raport
Dvostruki trijumf
Neobičan teatarski trijumf desio se u oktobru našoj glumačkoj zvijezdi Emiru Hadžihafizbegoviću: u, bukvalno, 24 sata osvojio je dvije velike teatarske nagrade, jednu u Hrvatskoj, a drugu u Srbiji.
Žute stranice
U zagrljaju bivše
Da glumac Owen Wilson (50) vodi turbulentan ljubavni život, dokazale su i nove fotografije s bivšom djevojkom Caroline Lindqvist (47), s kojom je prekinuo prije pet godina, te započeo vezu s Varunie Vongsvirates, s kojom je u oktobru 2018. dobio kćerkicu Lylau Aranyju.
Novi broj
Gracija 389
6.3.2020.