Pretplati se

Raport

Promo
TREĆI VAL MERCATOROVE KAMPANJE “MOJI BRENDOVI, NAŠE VRIJEDNOSTI”
Mercator nastavlja dodatno promovisati vrijednost domaće proizvodnje ali i regionalne brendove, u trećem valu kampanje „Moji brendovi, naše vrijednosti“. Osim već poznatih brendova iz prvog i drugog vala kampanje, treći val uključujeSaponia omekšivač XXL, vino Ždrepčeva krv, Franck Čipi Čips i Sarajevsko pivo. U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će nositi oznake ovih proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove.
PANTHEON konferencija “Digitalizacija 2019
Za mene je spoj IT-a i računovodstva odlična kombinacija
Povodom održavanja PANTHEON konferencije “Digitalizacija 2019 u praksi“ ovog mjeseca u Sarajevu razgovarali smo s Melisom Ališa, vođom podrške u Datalab BH.
INTERVJU S TATJANOM VUČIĆ, IZVRŠNOM DIREKTORICOM BIT ALIJANSE
IT industrija polako ali sigurno vraća inteligenciju u modu
Tatjana Vučić je izvršna direktorica Bit Alijanse, asocijacije najvećih IT kompanija u Bosni i Hercegovini. Postmagistarsku specijalizaciju u oblasti strateškog menadžmenta i liderstva završila na najprestižnijem svjetskom Univerzitetu HARVARD, gdje je angažovana kao analitičar na projektima svjetskih kompanija sa akcentom na high-tech industriju. Angažovana je i na mnogim EU projektima.
INTERVJU S NEDIMOM PAŠIĆEM, DIREKTOROM DATALAB BH
Ispred nas su uzbudljivo vrijeme i ključ konkretnih promjena!
Nedim Pašić je u Datalabu BH od samog osnivanja preduzeća. S PANTHEON-om se među prvim približio IT i sektoru malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini.
Raport
Budućnost je u Gorenju
Gorenje Grupa, koja je od prošle godine u većinskom vlasništvu kineske Hisense Grupe, ugostila je bh. novinare u Velenju predstavivši im inovativne generacije novih aparata i skore razvojne planove
Žute stranice
Novi dan, novo vino
“Za mene je svaki dan, dan za vino”, objavila je na Instagramu glumica Eva Longoria (44).
Žute stranice
Javno izvinjenje
Nakon što je u nedavno objavljenim memoarima Then It Fell Apart napisao da je bio u vezi s Natalie Portman (37) kada je imala 20 godina, američki muzičar Moby (53) joj se javno izvinio.
Uručene novčane nagrade
Addiko Red Wednesday
Addiko poklon kartice u iznosu od 7.000 i 16.000 KM najsretnijim klijentima
Žute stranice
Prvo zajedničko dijete
Glumački par, 36-godišnja Kate Mara i 33-godišnji Jamie Bell dobili su kćerku.
Dr. IOANNA BATSIALOU
Hollywood na Balkanu
Stručnjakinja za anti-aging i neoperativnu estetsku medicinu, Grkinja dr. Ioanna Batsialou, otkriva kako najsavremenijim metodama poboljšati izgled i zdravlje
Novi broj
Gracija 376
6.9.2019.