Pretplati se
Promijenite način na koji doživljavate zvuk

Galaxy Buds+

Promijenite način na koji doživljavate zvuk

Oslanjajući se na izuzetan bežični zvuk čuvenih Galaxy Buds slušalica, kompanija Samsung predstavlja nove Galaxy Buds+, koje su u pretprodaji dostupne uz nove modele pametnih telefona S20+ i S20 Ultra. Galaxy Buds+ omogućuju korisnicima da uživaju u zvuku studijskog kvaliteta pomoću naprednih zvučnika i mikrofona, baterije koja traje cijeli dan i fleksibilnih podešavanja audio performansi.

Audio iskustvo nove generacije

Uz AKG performanse, Galaxy Buds pružaju inovativno audio iskustvo za korisnike u pokretu, dok Samsung još više podiže ljestvicu za kvalitet zvuka sa Galaxy Buds+. Osim izuzetne AKG tehnologije, Samsung Galaxy Buds+ imaju vrhunski dvosmjerni sistem zvučnika, sa sv edodatnim visokotonskim, kao i bas zvučnikom za dublje tonove. Uz Galaxy Buds+ svaki zvuk je uravnoteženi jasan.

Za one koji se oslanjaju na svoje bežične slušalice prilikom poziva i video razgovora, Galaxy Buds+ su opremljene sa tri mikrofona, jednim unutrašnjim i dva spoljna, za kristalnočisto snimanje zvuka. Eksterni mikrofoni koriste posebnu tehnologiju formiranja zvučnih snopova kako bi prenijeli korisnikov glas, umanjujući pozadinske zvuke, tako da ga sagovornik uvijek jasno čuje, bez obzira gdje se nalazi.

Uzunaprijeđeni Ambient Sound[1]korisnici mogu da utišaju spoljni svijet kada to žele, ili da pojačaju pozadinske zvuke kada im je potrebno da budu u stanju pripravnosti, tako što će izabrati neki od načina rada kao što su low, medium, high i extra high.

Nemate gdje da dopunite bateriju? Nema problema.

Ništa nije razočaravajuće kao situacija u kojoj bežične slušalice ostanu prazne baterije usred omiljenog podkasta, a niste u prilici da ih dopunite. Zahvaljujući moćnoj bateriji od 85 mAh, Galaxy Buds+ su savršeni saputnici za one koji vole da slušaju različite sadržaje dok su u pokretu, jer omogućuju 11 sati slušanja muzike[2], a ovaj vremenski period može da se duplira na 22 sata kada se postave u bežično kućište za punjenje od 270 mAh. Kada su korisnici u žurbi, a žele da dopune uređaj, za samo tri minuta mogu dopuniti Galaxy Buds+ na kapacitet od 60 minuta plejbeka, koristeći Wireless Powershare mogućnost[3].

  Kontrolišite uređaj na lakši način nego ikada prije

Potpuno nove mogućnosti kontrole na dodir omogućuju korisnicima Galaxy Buds+ da kontrolišu uređaj čak i dok ne drže svoje pametne telefone. Jednim dodirom mogu da puste ili zaustave muziku, dvostrukim dodirom mogu da prebace na sljedeću pjesmu ili da se jave na telefon, a potez dodirivanjem i zadržavanjem prsta može da bude podešen na onu komandu koja je korisniku najpotrebnija. 

Konektivnost se susreće sa jednostavnošću

Galaxy Buds+ omogućuju umreženo uživanje u muzici, sa vrlo jednostavnim podešavanjima. Kada se upare sa Galaxy pametnim telefonom, Galaxy Buds+ automatski postaju dostupne za korištenje putem svih ostalih uređaja povezanih na isti Samsung nalog[4]. Buds+ aplikacija, po imenu Galaxy Buds+ je sada iOS kompatibilna, tako da je moguće uživati u sjajnom audio iskustvu bez obzira na to koji uređaj koristite.  

Galaxy Buds+ su uvijek uključene, umrežene i spremne za upotrebu, tako da nikada nećete čekati da slušate sadržaj koji želite.

 

[1]Ambient Sound mogućnosti su dostupne putem Galaxy Wearable aplikacije na Android operativnom sistemu, putem Google Play Store, i Galaxy Buds+ aplikacije na iOS uređajima, preko App Store. 

[2]Prosječno trajanje baterije je 11 sati prilikom tipičnog načina korišćenja Galaxy Buds+. Postavljanje u kućište može pružiti dodatnih 11 sati trajanja baterije. Trajanje baterije može varirati.

[3]Wireless PowerShare je ograničen na Samsung pametne telefone ili pametne telefone drugih proizvođača sa WPC Qi mogućnostima bežičnog punjenja. Provjeriti samsung.com za kompatibilnost. Moguće je da ova funkcija neće raditi uz određene uređaje drugih brendova.

[4]Pop-up prozor za povezivanje će se pojaviti jedino na Samsung uređajima sa Android 7.1.1. ili novijim operativnim sistemom koji ima instaliranu Smart Things  aplikaciju. Ukoliko se pop-up prozor ne pojavi, ažurirajte Smart Thing aplikaciju na najnoviju verziju.