Pretplati se

Emina Hadžić

Snovi ne mogu umrijeti...

Veliki sanjari jesu i mogu biti uspješni ljudi.

Snovi ne mogu umrijeti...
Bosanka Emina Hadžić je dizajnerica koja stoji iza britanskog modnog brenda La Luna London, a čiju slavu su pronijele zvijezde poput glumice Cameron Diaz i manekenke Candice Swanepoel

Da biste ostvarili svoje snove morate ih oblikovati kao da ne postoje ograničenja, vjerujte u njih i živite život koji ste zamislili.

Postoji više načina da sanjate i dosanjate svoje snove. 

Zamislite da ste negdje gdje želite biti, a zatim se osvrnite i vidite kako tamo stižete. Ovo će vam pomoći u prepoznavanju koraka koje morate poduzeti da biste stigli do željenog cilja. Poduzmite te korake i otiđite tamo gdje želite.

Zamislite kada biste mogli spavati pet godina a za to vrijeme svi na svijetu združenim snagama rade kako bi vam stvorili savršen život kad se probudite. Razmislite u kakvom biste se svijetuvoljeli probuditi.

Razjasnite svoje ideale, vrijednosti i ciljeve. Što vam je jasnije šta tačno želite i zašto to želite, to je veća šansa da to i dobijete. Zapitajte se zašto ste ovdje. Koja je vaša misija u životu. Razmišljajte bez sputavanja i ograničenja. Samo lebdite nebom i zamislite što biste željeli raditi.

Razmislite što biste učinili kad biste mogli započeti ispočetka. Jeste li spremni dati sve od sebe i jeste li dovoljno hrabri da idete za snovima.

Snovi vas mogu odvesti tamo gdje ste trebali ići.Njegujte ih i pratite, jer vam pomažu da shvatite i razvijete svoju istinsku suštinu. 

“Oni koji pokušavaju nešto učiniti i ne uspiju, beskrajno su bolji od onih koji ne pokušavaju ništa i uspijevaju.” 

 

Celebrity Look For Less 

Naša čitateljka iz Hrvatske poželjela je da kopiramo styling lijepe glumice Margot Robbie. 

 


Favoriti mjeseca

Krema za tijelo Rituals


Bogata, baršunasta krema za tijelo koja duboko njeguje kožu je definitivno jedna od krema koju najčešće koristim. Kombinira prekrasni, slatki miris trešnjina cvijeta i rižinog mlijeka te ostavlja kožu revitaliziranom i svilenkasto mekom.


Sjaj za usneSaint Laurent


Yves Saint Laurent Volupté Plump-In-Colour krasno naglašava usne i savršeno ističe dnevni i večernji make-up.Usne izgledaju punije i zdravije,te im daje blagi sjaj.