Pretplati se

Raport

Najveći party na šinama opet kreće!

Nakon prošlogodišnje euforije za kartama za "zabavu na šinama" najzanimljivije prevozno sredstvo opet će kružiti gradom i Sarajevu od 16. do 23. augusta ponuditi zabavu koja ne staje.

Priredivši novi koncept dobrog partijanja, Jäger tim je ove godine spremio još zabavniji Party Tram koji će vas u festivalskoj sedmici uvesti  u novu dimenziju zabave i stvaranja nezaboravnih uspomena sa ekipom. Obojen prepoznatljivom zeleno narančastom bojom, Jäger Party Tram sretnicima sa kartom donosi nezaboravne noći u toku festivalske sedmice u glavnom gradu BiH.

Želite li uskočiti u nezaboravnu vožnju gradskim saobraćajem? Party tramvaj će kružiti gradom svake noći od 19:00 do ponoći na relaciji Baščaršija – Čengić Vila. Veselu ekipu predvodi line up mladih DJ-eva – nanE, Mexx, Six & Ryo, Public Users, Lesa, Zuba, Nasty Grooves, Buba & Mirna, Haris Begić & Treba mi Bass, te Lane & Petra. Pored odličnih rasplesanih ritmova, Jäger party tramvaj će ponuditi ledeno hladno osvježenje u vrelim augustovskim noćima, te donijeti novi način nezaboravnog provoda.

Kako do karte?

Karte za Party Tramvaj su besplatne, potrebno ih je samo "pronaći" na društvenim mrežama, i uskočiti u najluđu zabavu na šinama koja će u festivalskoj sedmici kružiti gradom od 19:00 – 00:00. Broj karata je ograničen, pa će ljubitelji najpoznatijeg njemačkog likera morati pokazati spretnost i brzinu.

Vidimo se u Jäger Party Tramvaju!