Pretplati se
UPOZNAJTE WILLA RUSTA, KREATIVCA KOJI JE PANDORA NAKIT UČINIO NEODOLJIVIM ZA ŽENE ŠIROM SVIJETA

Branding Conference

UPOZNAJTE WILLA RUSTA, KREATIVCA KOJI JE PANDORA NAKIT UČINIO NEODOLJIVIM ZA ŽENE ŠIROM SVIJETA

Najbolja garancija da ćete na devetoj Brending konferenciji pronaći inspiraciju i otkriti nove kreativne prostore za transformaciju vašeg poslovnog razmišljanja je dolazak Willa Rusta. To je čovjek kojeg kroz život vodi isključivo srce, a ovaj put srce ga dovodi u Sarajevo. Budite sigurni da to nije slučajno. Čovjek koji pliva sa morskim psima, surfa i poznaje sve autostoperske rute, zna slušati i svoju intuiciju. Osim toga, sigurni smo da će Will osvojiti vaša srca, jer mu je to već uspjelo sa brojnim damama širom planete.

Ovaj avanturista i slobodni kreativac dolazi iz San Diega, zemlje prirodnih čuda, pa ne čudi što je njegov profesionalni opus u potpunosti prožet prirodom. Njegova nevjerovatna kreativnost mu je prokrčila put i do klijenata kao što su NASA, Phillips, Tuborg, ili IBM, za koje je radio kampanje nagrađivane na najprestižnijim svjetskim festivalima, poput CannesLions, D&Ad, Clio i dr.

Zbog svega rečenog, ali i mnogo toga nerečenog, upravo Will Rust može da nas na Brending konferenciji nauči kako da ostanemo ili ponovo postanemo djeca. To, po njegovom mišljenju, moramo učiniti ukoliko želimo biti kreativni. A ima Will odgovor za nas i ako se ne slažemo s njim. U tom slučaju smo jednostavno "veliki, smrdljivi slonovi".

Ovaj, neko će reći djetinjast, pristup poslu i životu nije smetao Pandori, jednom od najjačih svjetskih brendova nakita za žene, da Willu povjeri poziciju direktora brend dizajna. To o brendu, ali i o samom Willu govori mnogo. Ono što je nama najznačajnije je činjenica da je Will, kroz Pandora nakit, pronašao tajni put do srca mnogih žena širom planete, a sigurni smo da tu tajnu žele znati svi.

Ne propustite priliku da upoznate Willa, jer on je - svojim duhom, pristupom, znanjem i iskustvom - sigurno u stanju da vam pokaže pejzaže koje niste ranije vidjeli i da vas nauči da izgradite sasvim novi način na koji ćete vaš brend približiti zajednici. Svoju kartu za kreativno igralište na kojem ćete ga sresti možete pronaći na www.branding.ba.

Ukoliko, iz nekog razloga, ne stignete 31. maja na Brending konferenciju, ostaje vam nada da ćete Willa Rusta sresti na nekoj autostoperskoj ruti, na planini, ili negdje među ajkulama, jer ipak, mali je ovo svijet.