Horoskop

Od 11. do 25. 12. 2020.

0
74

OVAN

21. mart – 20. april 

POSAO: Iako ćete biti uvjereni u uspjeh nekog posla ili projekta, konačan ishod neće ispuniti vaša očekivanja. Savjetuje vam se više strpljenja. LJUBAV: Odnos između vas i partnera u zadnje je vrijeme na tankom ledu, ali lakše će vam biti ignorisati situaciju nego se uhvatiti u koštac s problemima. ZDRAVLJE: Konzumacija čaja od kamilice ili kapsula magnezija mogla bi vam pomoći da lakše utonete u san.

BIK 

21. april – 21. maj 

POSAO: Moguća su omalovažavanja i povišeni tonovi. Odolite porivu za miješanje u tuđa posla osim ako vam to nije u opisu radnog mjesta. LJUBAV: Neko iz prošlosti vratit će se u vaš život i tražiti novu priliku. Ako niste sigurni da je to ono što želite, objasnite mu da ste krenuli dalje i ne namjeravate se vraćati na staro. ZDRAVLJE: U osjetljivom ste periodu. Raspoloženje će vam oscilirati od velike sreće do utučenosti.

BLI­ZAN­CI 

22. maj – 21. juni 

POSAO: Previše ćete se oslanjati na druge i na njihovo mišljenje, što bi vas moglo usporiti u ostvarenju planova. Nemojte se puno opterećivati tuđim stavovima. LJUBAV: Držat ćete se onoga što znate i izbjegavati uzbuđenja i iznenađenja. Ako ste u vezi, partneru će smetati vaša nezainteresovanost za promjene i nova iskustva. ZDRAVLJE: Često ćete biti umorni i razdražljivi. Stručna masaža oslobodit će vas boli i napetosti.

RAK 

22. juni – 22. juli 

POSAO: Kolege će vam čuvati leđa pa ćete obaviti radne zadatke bez stresa. Ako zarađujete za život od umjetnosti, na pomolu je potpisivanje nove saradnje ili ugovora. LJUBAV: Prijatelj će zatražiti vaš savjet, ne nemojte ga uvjeravati da će se sve dobro završiti. Više ćete mu pomoći ako mu date svoje iskreno mišljenje. ZDRAVLJE: Zdrava prehrana i redovno kretanje pomoći će vam da se osjećate bolje i ojačati vam imunitet.

LAV 

23. juli – 22. avgust  

POSAO: Aktivnosti vezane za kupoprodaju ili potpisivanje ugovora neće proći bez problema i zastoja, no na vama je da zadržite samokontrolu i budete strpljivi. LJUBAV: Očekuje vas porast društvenih i porodičnih obaveza. Zadovoljstvo dragih ljudi bit će vam prioritet pa ćete zbog toga biti spremni odreći se nekih svojih želja i planova. ZDRAVLJE: Nećete se moći požaliti. U dobroj ste formi i krasi vas snažan imunitet.

DJEVICA 

23. avgust – 22. septembar 

POSAO: Ambiciozni ste i odlučno gledate prema naprijed. Borit ćete se za bolju poziciju na poslu ili za obećanu povišicu. LJUBAV: Izmirit ćete se s nekim s kime ste bili u svađi. Druga strana pružit će vam ruku pomirenja, a za vas će biti bolje što prije tu ruku prihvatite. ZDRAVLJE: Osjetljiv želudac poziva na potrebu za zdravijim načinom prehrane, kao i za umjerenijom konzumacijom kafe i alkohola.

VA­GA 

23. septembar – 22. oktobar 

POSAO: Trošit ćete novac bez ikakvog plana i programa, no na sreću dobro ćete i zarađivati pa ćete izbjeći teže posljedice. LJUBAV: Na intimnom planu nećete biti spremni za promjene. U periodu ste traženja svog identiteta pa je bolje da ne ulazite u nove veze dok ne shvatite šta želite. ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta zbog umora i iscrpljenosti. Vodite računa o svom zdravlju i ne zaboravite redovito uzimati vitamine.

ŠKORPIJA 

23. oktobar – 21. novembar 

POSAO: Nećete se zadovoljavati s polovičnim rezultatima na poslu. Težit ćete za savršenstvom u svemu što radite pa ćete biti oštri prema sebi ako vam se potkrade greška. LJUBAV: Ako ste u vezi ili braku, pred vama su trenuci intenzivnih osjećaja kojih ćete se dugo prisjećati. I kod slobodnih Škorpija će situacija biti mirna. ZDRAVLJE: Pojačano se brinete i preozbiljno doživljavate blage simptome. Pojačajte unos vode.

STRIJELAC 

22. novembar – 21. decembar  

POSAO: Ispunjavajte naloge nadređenih i pokažite da poštujete radnu hijerarhiju. To će vas daleko odvesti. LJUBAV: Skloni ste sanjarenju i u svakome vidite samo dobre strane. Pazite da ne postanete žrtva prevare ili manipulacije udvarača s neiskrenim namjerama. ZDRAVLJE: Osigurajte si dovoljno odmora i sna. Smanjite kontakte s okolinom i posvetite više vremena svojim željama i potrebama.

JA­RAC 

22. decembar – 20. januar 

POSAO: Pokažete li ustrajnost, šef će vam povjeriti značajne poslove. To će biti odlična početna pozicija za nastavak uspješne saradnje. LJUBAV: Ako ste željni pažnje, prihvatite udvaranje poznanika koji vas već neko vrijeme želi zavesti. Iznenadit će vas koliko ste kompatibilni. ZDRAVLJE: Prijeti vam opasnost od slabe koordinacije pokreta. Ne pretjerujte sa vježbanjem i više se odmarajte.

VO­DO­LI­JA 

21. januar – 18. februar 

POSAO: Moguće su prolazne neugodnosti u radnoj sredini. Precjenjivat ćete svoje sposobnosti i kritikovati tuđi rad, što neće naići na oduševljenje okoline. LJUBAV: U porodičnom okruženju doći će do razmirica. Bližnjima se neće svidjeti vaše neodgovorno raspolaganje novcem. ZDRAVLJE: Prijeti vam dosta nerviranja i uzrujavanja oko sitnica, što će dovesti do psihosomatskih smetnji.

RI­BE 

19. februar – 20. mart 

POSAO: Idete li na kraći poslovni put, ispunit ćete ciljeve. Ostavit ćete izvrstan dojam i proširiti krug poslovnih poznanika. LJUBAV: Nabijat ćete voljenom na nos njegove nedostatke, a on vam neće ostajati dužan. Razgovor o prihodima i rashodima mogao bi se izroditi u sukob. ZDRAVLJE: Osjetljive tačke bit će vam noge i stopala. Pazite se žuljeva, kurjeg oka ili gljivica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here