Pretplati se
Nova Lisca prodavnica

U TC Delta Planet u Banjoj Luci

Nova Lisca prodavnica

U najvećem tržnom centru Delta Planet u Banjoj Luci, od 21.marta Lisca u maloprodajnom objektu koji je urađen u skladu sa novim vizuelnim identitetom nudi prepoznatljiv stil, bezvremenske modele koje svaka žena treba da ima

U Banjoj Luci otvorena je još jedna prodavnica Lisca, 11. po redu u Bosni i Hercegovini. U najvećem tržnom centru Delta Planet u Banjoj Luci, od 21.marta Lisca u maloprodajnom objektu koji je urađen u skladu sa novim vizuelnim identitetom nudi prepoznatljiv stil, bezvremenske modele koje svaka žena treba da ima. Enterijer prostora oduševljava prijatnom atmosferom za shopping doživljaje a u ponudi se mogu pronaći kolekcije donjeg veša, spavaćeg programa, te kupaćih kostima za aktuelnu sezonu.


Na otvaranju su bili: Dari Južna vlasnik kompanije Lisca, Marko Ninčević direktor Lisca d.d., Mehmed Selmanović direktor Lisce za BiH te brojni saradnici, mediji, influenseri i poznate ličnosti. Lisca je brend s tradicijom dugom preko 60 godina čija je vizija da se žena u pravom rublju osjeća kao pobjednica. Bio vaš stil zavodljiv ili bezvremeno damski, rublje Lisca daje mu mnogo šarma. A robna marka Cheek by Lisca svojim će opuštenim kolorističkim dizajnom osvojiti trendi zavodnice.