Pretplati se

Lovefest objavio najjači line up do sada i nadmašio sva očekivanja

Fanovi Lovefesta će dugo pamtiti 25. mart, kao dan kada je zvanično najbolji regionalni festival objavio prvih 40 imena izvođača, koji od 1. do 3. avgusta dolaze u Vrnjačku Banju i nadmašio sva očekivanja čak i onih najtvrđih klabera.

Među svjetskim imenima koja će ove godine nastupiti na Lovefestu nalaze se svi, od tehno legendi sa više od 30 godina karijere, do novih i trenutno najtraženijih imena na svjetskoj elektro sceni. Tako će prvi dan festivala, na čuvenom Fire Stage-u, otvoriti legenda njemačke tehno scene Richie Hawtin, koga ne treba posebno predstavljati. Zajedno sa njim 1. avgusta nastupiće i Enrico Sanguliano i Rodhad, a poslije četiri godine na Lovefest ponovo stiže holandska zvijezda Joris Voorn. 

Petak na Lovefestu donosi neka od najduže očekivanih imena u Srbiji, Jamie Jonesa i trenutno najtraženiji dvojac na svijetu The Martinez Brothers. Iste večeri nastupiće i Guy Gerber, a u Vrnjačku Banju po drugi put dolazi I Nick Curly. Posljednja noć festivala na Fire Stage-u može slobodno da se nazove svečanom ceremonijom zatvaranja, jer će zvijezde večeri biti Marco Carola i Joseph Capriati, a njima će se pridružiti trojac Italo Johnson i rezident čuvenog kluba “Amnesia” sa Ibice Tini Gessler.

Seth Troxler, kojeg je Lovefest publika prošlog ljeta slušala na glavnoj muzičkoj bini, ove godine posebnim setom otvara Energy Stage. Kao i uvijek za ljubitelje underground-a i vinila ova bina predstaviće izvođače koji trenutno pune klubove poput berlinskog Berghaina, a među njima su Objekt, Ben Ufo, Boo Williams, Sassy J, Jane Fitz, XDB, K-Hand, Jonny Rock i mnogi drugi. Na Energy Stage se ponovo vraća legendarni Joe Claussell čiji se nastup na zatvaranju Lovefesta 2017 i dalje pamti.

Ovogodišnji slogan festivala “Po tvom ukusu”

Prema riječima organizatora, slogan trinaestog izdanja festivala “Po tvom ukusu” nije nimalo slučajan. Naime, ovog ljeta na velika vrata ponovo se vraća Live Stage i to u potpuno novom ruhu i specijalnom koncertnom formatu. Line up ove bine biće objavljen u naredne dvije sedmice, a on će u potpunosti zaokružiti muzički program ovogodišnjeg izdanja festivala i dokazati da će od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji biti za svakoga ponešto.

Prodaja ulaznica traje samo SEDAM DANA

Prodaja trodnevnih ulaznica po specijalnoj cijeni od 28 eura počinje 27. marta i trajaće do srijede 3. aprila u ponoć. Limitirana serija karata po posebnoj i najnižoj cijeni moći će da se kupi samo tih sedam dana u svim poslovnicama Tickets.rs (bivši Eventim) i Gigstixa ili naruči putem sajta www.lovefest.rs. Kupovinom ove serije ulaznica štedi se više od 70% u odnosu na redovnu cijenu karte.