Pretplati se
Otvara se prvi i najveći šoping mol u Banjaluci

Delta Planet

Otvara se prvi i najveći šoping mol u Banjaluci

Najveći šoping mol u Bosni i Hercegovini, Delta Planet Banjaluka, svoja vrata svečano otvara 21. marta od 15h. Svi posjetioci imaće prilike da osim u šopingu, uživaju u bogatom zabavnom programu tokom cijelog vikenda otvaranja. Zabava počinje 21.3. od 14h kada će Željko Joksimović održati koncert ispred šoping mola. Osim toga, unutar mola, goste očekuju različite akcije, popusti, pokloni, iznenađenja...

Delta Planet Banjaluka predstavlja novu planetu šopinga i zabave za sve generacije. Ovaj jedinstveni objekat, svojom veličinom, ponudom i ambijentom privući će kupce iz cijele Banjalučke regije, a veliki broj modnih brendova će se prvi put pojaviti na tržištu Republike Srpske i BiH.

Neki od poznatih brendova koji će se naći u ovom šoping centru su Pull and Bear, Tommy Hilfiger, Bershka, Fashion and Friends, Stradivarius, Nike, Under Armour, Dexy Co , Swarovski, Pandora, i drugi.

Posebna pažnja je posvećena zabavi za cijelu porodicu, pa će se u Delta Planetu naći i najsavremeniji Cinestar bioskop sa 6 bioskopskih sala i najsavremenijom bioskopskom tehnologijom, kao i dječija igraonica na 300m2.

Šoping mol se nalazi na adresi Bulevar srpske vojske 8, Banja Luka. Projekat vredan 70 miliona evra realizuje beogradska kompanija Delta Real Estate, koja posluje u okviru Delta Holdinga.

Vidimo se na otvaranju 21. marta od 15h!