Pretplati se
LANACO platinum sponzor NetWork 9 konferencije

LANACO i Microsoft

LANACO platinum sponzor NetWork 9 konferencije

NetWork 9 konferencija je ovim partnerstvom dodatno osnažena, dok LANACO poboljšava svoju prisutnost na velikom poslovno-tehnološkom događaju koji će biti održan od 27. do 29. marta u Hotelu Grand Neum...

Network 9 konferencija i ove godine ima veliku podršku jednog od lidera na IT tržištu Bosne i Hercegovine, kompanije LANACO, koja će na događaju biti prisutna kao platinum sponzor. Predstavnici kompanije LANACO i Microsofta BiH su izrazili zadovoljstvo novom saradnjom i predstavili šta ona znači za obje strane. NetWork 9 konferencija je ovim partnerstvom dodatno osnažena, dok LANACO poboljšava svoju prisutnost na ovom najvećem poslovno-tehnološkom događaju koji će biti održan od 27. do 29. marta u Hotelu Grand Neum. Između ostalog, bit će prisutna i na Business Dayu konferencije, gdje će imati priliku da se predstavi postojećim i poslovnim poslovnim partnerima.

LANACO je prepoznat po zaokruženoj ponudi, od  hardvera, preko aplikativnog softvera i telekomunikacija, do sistema integracije svih informativno-komunikativnih komponenti u efikasne, fleksibilne i pouzdane kompleksne informacione sisteme namijenjene različitim

segmentima regionalnog tržišta. Jedna je od nekoliko kompanija koja nudi vlastita softverska rješenja bazirana na korištenju tehnologije posljednje generacije, koja se u potpunosti prilagođava potrebama i zahtjevima krajnjeg korisnika.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj. IT profesionalci i stručnjaci iz svijeta biznisa i drugih područja će biti prisutni na konferenciji kako bi podijelili i razmijenili svoja znanja i iskustva.