Pretplati se
PREDSTAVLJENO UČEŠĆE BRANDA „JEEP“ NA OVOGODIŠNJEM SPORTSKOM OLIMPIJSKOM FESTIVALU ZA MLADE

EYOF

PREDSTAVLJENO UČEŠĆE BRANDA „JEEP“ NA OVOGODIŠNJEM SPORTSKOM OLIMPIJSKOM FESTIVALU ZA MLADE

Povodom učešća na ovogodišnjem najvećem sportskom olimpijskom festivalu za mlade – EYOF-u, brend Jeep je danas u Golf Clubu u Sarajevu upriličio radni doručak sa predstavnicima bh. medija...

Prisutnima se obratio Aleksandar Stijaković, marketing menadžer brenda „Jeep“, koji je novinare upoznao o svim planiranim aktivnostima za vrijeme trajanja manifestacije.

„Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo dio ovog lijepog projekta. Brand Jeep je, kao ovogodišnji dijamantski sponzor EYOF-a, pripremio nekoliko aktivnosti za naredni period. Sutra, tačnije 30. januara, naš Jeep konvoj kreće u Rim gdje ćemo 31. januara, na zvaničnoj ceremoniji primopredaje, preuzeti olimpijski plamen i dovesti ga u Sarajevo 02. februara. Za vrijeme tog putovanja, napravićemo i jednu reportažu o putu olimpijskog plamena od Rima do Sarajeva. Osim toga, od 09. do 16. februara na dvije planine, Bjelašnici i Jahorini, brand Jeep će imati svoju regularnu postavku uz mnogo zanimljivih aktivnosti za posjetioce. Ovim putem pozivam i vas da nam se pridružite i da zajedno budemo dio ovog značajnog sportskog dešavanja“, izjavio je Stijaković.

Nakon završenog oficijelnog dijela, predstavnici medija su imali priliku pogledati i fotografisati se sa nekoliko Jeep-ovih vozila, parkiranih na platou Golf Club-a. Uslijedilo je lijepo druženje uz razgovor u ugodnoj atmosferi.