Pretplati se
Nova limitirana edicija Sky Cole predstavlja superheroja iz mora

Stiže Aquaman

Nova limitirana edicija Sky Cole predstavlja superheroja iz mora

Jedan od najpopularnijih Justice League superheroja, Aquaman, bit će predstavljen na novoj, limitiranoj ediciji Sky Cole...

U partnerstvu sa Warner Bros. Consumer Products, Sarajevski kiseljak će osvježiti brojne fanove nezaboravnim okusom Sky Cole i uzbuđenjem zbog nastupajućeg prikazivanja Aquamana koji dolazi u kina krajem godine.

Davor Čičić, direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka, rekao je: „Mi u Sarajevskom kiseljaku smo veoma zadovoljni nastavkom partnerstva sa kompanijom Warner Bros. Sky Cola na kojoj su predstavljeni Justice League superheroji je naišla na dobar prijem i privukla veliku pažnju fanova. Vjerujemo da će limitirana edicija sa pakovanjem na kojem je predstavljen Aquaman biti još jedan hit Justice League u maloprodaji.”

Predstavnik Warner Bros. Consumer Products Francois Simonetta je također izjavio: „Zahvaljujući Sarajevskom kiseljaku, Justice League franšiza je popularnija više nego ikada, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u cijelom regionu. Pronašli smo pouzdanog partnera s kojim želimo sarađivati, što nam omogućava da zabavimo fanove Sky Cole, kao i fanove Justice Leaguea.”

Saradnja dviju kompanij donijet će nova i uzbudljiva iznenađenja u budućnosti na koja će svi čekati s nestrpljenjem.