Pretplati se
U ČAPLJINI SVEČANO OTVORENA POSLOVNICA NLB BANKE D.D. SARAJEVO

NLB

U ČAPLJINI SVEČANO OTVORENA POSLOVNICA NLB BANKE D.D. SARAJEVO

Otvaranjem renovirane poslovnice u Čapljini, NLB Banka dodatno osnažuje svoje poslovanje...

Danas je u Čapljini, u ulici Ante Starčevića bb, svečano otvorena renovirana poslovnica NLB Banke d.d. Sarajevo, koja osigurava otvoren i savremen bankarski ambijent za saradnju klijenata sa Bankom i savremene tehnologije. Svečanom otvorenju prisustvovao je veliki broj poslovnih partnera, građana, predstavnika institucija i medija.

„Renovirana poslovnica NLB Banke u Čapljini u potpunosti je prilagođena potrebama naših klijenata, te im omogućava otvorenu komunikaciju i savjetovanje. U moderno uređenom prostoru, uz najsavremenije bankarske tehnologije, te uz pomoć stručnog osoblja, naši klijenti će moći rješavati sve svoje finansijske potrebe”, izjavila je predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić.

Otvaranjem renovirane poslovnice u Čapljini, NLB Banka dodatno osnažuje svoje poslovanje u ovoj regiji. Uz ugodan bankarski ambijent poslovnice, NLB Banka unapređuje kontakt sa klijentima i nudi im kvalitetniju i veću dostupnost svojih usluga. Za vrijeme ceremonije otvaranja uručena je donacija Humanitarnoj udruzi “Cvijet” iz Čapljine koja pomaže djecu sa poteškoćama u razvoju.