Pretplati se
Ljubitelji čaja od sada će uživati u šest novih okusa

NOVI EGZOTIČNI OKUSI NATURAVITA ČAJEVA NA TRŽIŠTU BiH!

Ljubitelji čaja od sada će uživati u šest novih okusa

Brend Naturavita predstavio je nove okuse čajeva, koji su od sada dostupni i na tržištu Bosne i Hercegovine...

Ugodna atmosfera, neodoljive arome čajeva i posebno odabrano društvo, uz akustični nastup poznate muzičarke Ine Hamzić, obilježili su „Čaj u 5“, koji je održan 18. oktobra u restoranu „4 sobe gospođe Safije“ u Sarajevu. Događaju, na kojem je brend Naturavita predstavio nove okuse čajeva, prisustvovale su brojne javne ličnosti, kao i predstavnici mnogobrojnih medijskih kuća.

 

Acai malina, kruška, jabuka i šljiva, guarana, đumbir i čili, aronija, jabuka i crni ribiz, sljez, kao i metvica, matičnjak i narandža, upotpunit će već bogatu ponudu Naturavita okusa. Novi i jedinstveni okusi će oduševiti i najprobirljivije čajoljupce, koji će istinski uživati u novim aromama predstojećih jesenjih i zimskih dana. Ideja o novim okusima je došla internom analizom trendova i ponašanja potrošača u regionu i svijetu, koju je sprovela Spider grupa, a koja se vodila težnjama čajoljubaca da probaju nešto novo i malo više egzotično.

Branko Kičema, direktor marketinga Spider grupe, istakao je da brend Naturavita teži konstantnim inovacijama kako bi svojim kupcima ponudili još više čajeva na tržištu. „Glavna vodilja nam je da naši čajevi moraju biti ‘ukusni i korisni’, ali i praktični za upotrebu bilo kada i na bilo kojem mjestu”, dodao je Kičema.

Predsjednik Spider grupe Denis Nemčević istakao je kako je veoma zadovoljan reakcijama na brend Naturavita koje dolaze od kupaca sa bh. tržišta. „Ponosni smo na činjenicu da konstantno ulažemo u infrastrukturu i ljudstvo kako bismo bili konkurentni na regionalnom tržištu i potrošačima ponudili inovativne proizvode sa kvalitetnom sirovinom, ali i modernim pakovanjem”, rekao je Nemčević i dodao:  “Naturavita čajevi sadrže posebno birane sastojke, koji pružaju ono najbolje od prirode što potvrđuje i slogan ‘Živjeti s prirodom’.”