Pretplati se
Užitak u luksuzu- Lisca Izbor za jesen i zimu 2018.

LISCA

Užitak u luksuzu- Lisca Izbor za jesen i zimu 2018.

Nova kolekcija Lisca Selection za jesen-zimu 2018 priznaje senzualnost i luksuz ženskih oblina ..

Barem tu i tamo, svaka žena ima trenutak za sebe, koji je namijenjen neograničenom opuštanju. Kada ste rekli da zaslužujete samo najbolje - zaslužujete beskompromisno zadovoljstvo, luksuz i nadahnjujuće pohvale. Za ove trenutke stvorena je kolekcija Lisca Selection za jesen-zimu 2018, s naglaskom na senzualnost i luksuz ženskih oblina.

Transparentna čipka kroz koju se nazire koža, mreža, satien, ukrasne trake koje naglašavaju seksipil, šivene bez nepotrebnih šavova, sa naglaskom na senzualnost. Plišana aplikacija, prozirni mjehurići, kristali Swarovski - sjajni luksuz, koji naglašava toplinu i punoću ženskih oblina. Sofisticirani vez, stilizovani motiv cvijeća, nježna prozirna čipka, ukras sa kristalima. Ekstravagantni i trendi modeli  će ubijediti najzahjtevnije modne entuzijaste, a isprobani i testirani će također moći da odaberu od korpe A do E u sezoni jesen-zima.

Lisca Selection kolekcija jesen / zima 2018 će biti uklopljena u zelenu i ciklama ružičastu uz crnu boju, idealna  ponuda seksi modela, programa za spavanje i odjeće. Lisca Selection jesen-zima 2018 - stvorena za ženske užitke.