I Bosanke u kupaćim kostimima Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane
18.05.2018. u 12:48 sati


#Proud To Be Me

I Bosanke u kupaćim kostimima Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane


Lisca je u središtu Ljubljane organizirala nesvakidašnji event - Proud to be me. Žene prečesto zaboravljamo da nas upravo raznolikostčini zanimljivima i posebnima. Pa bile visoke ili niske, popunjene ili mršave, s košaricama G ili AA...

Tijelo nam je dano i kakvo god ono bilo, moramo ga prihvatiti i iz njega izvući što više. Ono što nas određuje je naša osobnost, naše priče. Bez obzira na standarde okoline, svaka od nas ima nešto na što može biti ponosna.

Osamnaest hrabrih djevojaka iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije su tako sredinom maja prošetale Prešernovim trgom kupaćim kostimima Lisca, poručivši time da bez obzira na okolinu treba naći snage i osvijestiti da smo prekrasne takve kakve jesmo.Adrijana se tako više ne opterećuje što je nešto niža i ima zavodljive obline; Barbara poručuje da se i s pokojim kilogramom viška osjeća odlično i može biti dobra sportašica; Elisa je odbacila dijete i prigovore, promijenila prehranu i konačno je zadovoljna u svojoj koži; Špela, koja je imala problema s govorom, ohrabrila se i ponosno zakoračila u svijet... Da, žene smo čudesne i snažne i tu pozitivnu energiju možemo prenijeti i na druge i zablistati.

 

I kao što vidimo, ljeti ćemo na plažama zaista moći zablistati, bez obzira na našu građu.Trendovi za kupaće kostimenajavljuju žive boje, tropske uzorke, etno štih i elegantne detalje. Jednako moderne bit ćemo i u jednodijelnim kupaćima i u bikinijima naročito budemo li plažom šetale visoko uzdignute glave - ponosne nasebe.

Više uskoro na www.lisca.si.

#ProudToBeMe

#PonosnaNase

 

 
Povezani tekstovi