Jeste li spremni za proljetno čišćenje doma?
10.05.2018. u 09:00 sati


Zanimljivosti

Jeste li spremni za proljetno čišćenje doma?


U istraživanju sprovedenom na web i facebook stranici Gracija magazina, u kojem je učestvovalo 70-ak žena, njih 44.11 posto, otkrilo je da dom čiste svaki dan, te da najčešće biraju univerzalna sredstva za čišćenje, dok savjete za čišćenje najradije prihvataju od mame i prijateljica...

Proljeće i sunčani dani su stigli i natjerali nas da, nakon sumorne zime, širom otvorimo prozore i u naš dom unesemo svjetlost. Vrijeme je to kada sve cvjeta, kada se priroda, a i mi budimo iz zimskog sna i želimo širom otvoriti prozore i uživati u čistom i mirisnom domu.

 

No, ljepotu ovog trenutka skoro uvijek pokvare prašnjavi podovi, nečisti prozori, nakupljena paučina i zrnca prašine čija prljavština još više dolazi do izražaja na svjetlosti. Sve ukazuje na to da je vrijeme za "generalku".

Međutim, ko još ima vremena za generalno čišćenje doma, sada kada su nam napokon stigli topli predivni dani, idealni za sjedenje na suncu uz ispijanje osvježavajućeg napitka? Kako bi što manje vremena proveli čisteći, a više uživajući vani na suncu, potreban nam je asistent koji će nam pomoći da naš dom zablista bez puno muke. Čarobno sredstvo koje brzo djeluje i koje će nam uštedjeti vrijeme i ukloniti i najtvrdokornije masnoće.

 

Mislite da ovakvo sredstvo ne postoji? Varate se. Postoji, riječ je o KH-7, koji u svojoj kolekciji proizvoda ima nekoliko linija, koje će zadovoljiti sve, pa i one najzahtjevnije.

KH-7 Odmašćivač, Sredstvo za uklanjanje kamenca i Sredstvo za uklanjanje mrlja, tri su vrhunska proizvoda dostupna na našem tržištu, koji uklanjaju i najtvrdokornije masnoće. Možete ih koristiti za čišćenje cijelog doma, u kuhinji, toaletu, kao i ostalim prostorijama, a također možete ih koristiti i za čišćenje roštilja, klima uređaja, pa čak i auto felgi. Jednostavno nanesete proizvod na površinu koju želite očistiti, ostavite na trenutak da djeluje i obrišite mokrom krpom. Iz kuće možete izbaciti sve ostale proizvode za čišćenje koji nisu dovoljno učinkoviti i zauzimaju vam dragocjeni prostor i oslonite se samo na KH-7 proizvode.

Uz pomoć KH-7 proizvoda dom će zablistati, a vama ostaje puno više vremena da se posvetite sebi. Pitate se zašto? Zato što djeluje.

 

 
Povezani tekstovi