#popivopi na 7. haloo Sarajevo Beer Festivalu!
05.04.2018. u 07:45 sati


Beer Festival

#popivopi na 7. haloo Sarajevo Beer Festivalu!


Najbolja zabava, dobra muzika i raznolika ponuda domaćih i stranih, premium i craft brendova piva, sve nas to očekuje na sedmom haloo Sarajevo beer Festivalu, koji će se i ove godine održati na dobro poznatoj lokaciji, parkingu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu...
Najbolja zabava, dobra muzika i raznolika ponuda domaćih i stranih, premium i craft brendova piva, sve nas to očekuje na sedmom haloo Sarajevo beer Festivalu, koji će se i ove godine održati na dobro poznatoj lokaciji, parkingu Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu od 21.-23. juna 2018. Ovogodišnji Sarajevo Beer Festival je pod generalnim pokroviteljstvom haloo mobilne mreže. Na najvećem festivalu dobre muzike i piva u BiH, ove godine nastupit će devet sjajnih bendova.

Line up

21.6.Bombaj Štampa, Letu Štuke i Kultur Shock

22.6.-Crvena Jabuka, Hladno pivo, Faithless /dj set/Sister Bliss

23.6.-Obojeni program, Hladno pivo, TBF


Karte za 7. haloo Sarajevo beer festival možete kupiti preko www.kupikartu.ba, na njihovim prodajnim mjestima, te trafikama iNovina po promo cijenama, 7 KM jednodnevna, a 15 KM trodnevna karta. Ova akcija traje do 21.aprila, a broj karata po ovoj cijeni je ograničen.

U saradnji sa MUP KS, Festival će kao i prethodnih godina provoditi društveno odgovornu kampanju „Ako si pio , ne vozi”, čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih,  o rizicima vožnje pod dejstvom alkohola.

Pratite nas i na društvenim mrežama
https://www.facebook.com/SarajevoBeerFestival/

https://www.instagram.com/sarajevobeerfestival/

 
Povezani tekstovi